Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel van Jong PSV wel afgelast vanwege corona

2 november 2020 10:53 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

Duel van Jong PSV wel afgelast vanwege corona; image source: Pro Shots

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat de competitiewedstrijd van Jong PSV is afgelast. De ploeg van Peter Uneken zou het op maandagavond op moeten nemen tegen Cambuur, maar vanwege de coronasituatie binnen de club is dat afgelast. Zondag kwam naar buiten dat vijf spelers van Jong PSV positief hebben getest op corona. Richard Ledezma, Luis Felipe, Ismael Saibari en Mathias Kjølø blijven in de bubbel van PSV 1 zodat ze deze week mee kunnen naar Griekenland.

De KNVB meldt zelf dat de wedstrijd is uitgesteld omdat er een te grote groep in een keer is besmet. Na overleg tussen de clubarts van PSV en de bondsarts van de KNVB is nu daarom deze beslissing genomen.




Discussieer mee op de forums


Tags

afgelast jong corona knvb besmet bondsarts bubbel cambuur clubarts coronasituatie elfrink felipe griekenland ismael ledezma saibari uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi,dan kunnen die spelers in ieder geval hun rust pakken en eventueel trainingservaring met de A-selectie opdoen.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat moeten wij onze grote spirituele leiders in Zeist dankbaar zijn voor dit zeer genereuze gebaar, wat een barmhartige geste. Stelletje Pinokkio's
+7/-0

 
3 jaar geleden
Zeker dankbaar..afstand raket onderweg hahah
+4/-0

3 jaar geleden
Die in Zeist, zijn zich aan het indekken zodat ze straks zonder probleem andere club(s) kunnen helpen.
Dit komt natuurlijk veel te laat en op de verkeerde manier.
+2/-0

 
3 jaar geleden
De KNVB meldt zelf dat de wedstrijd is uitgesteld omdat er een te grote groep in een keer is besmet.

Maar de essentie van het bezwaar van PSV-zijde was de overbelasting van spelers,met een verhoogd risico van dien voor nieuwe blessures.
Dit zou weer gevolgen kunnen hebben voor de te behalen punten en de coefficientenlijst voor het Nederlandse voetbal.
Precies de reden waar ajax wel uitstel voor kreeg.

PSV moet nu doorpakken en er een nieuw hoofdpijndossier voor de Gudde-clan van maken.
Tijd om die corrupte Zeister-bende te fileren.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Europese punten heeft de KNVB op het spel gezet, maar er is nog meer.
Wat dacht je van de te verdienen financiën. In dit Corona jaar kunnen we elke cent gebruiken. Stel dat psv een onervarens Elftal tegen Paok moet laten spelen en door onervarenheid verliezen we die wedstrijd. Dan laten we flink wat pegels liggen en mogelijk ook uitzicht op volgende ronde waar psv ook wat pegels kan verdienen.
Dat allemaal word door de starheid van de knvb op het spel gezet.
Natuurlijk zijn er duidelijke regels maar in zo’n Corona jaar had ik wat meer clementie en flexibiliteit van de KNVB verwacht.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een muppets!

Voor een waardeloze flut wedstrijd om des keizers baard kunnen ze opeens wel 'meedenken'.
+1/-0

3 jaar geleden
5 gevallen bij jong PSV = duel uitstellen. 10 gevallen bij PSV 1 = duel gaat door. kn?b logica..
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat was ook het eerste wat ik dacht, maar er waren dit weekend 5 nieuwe besmetting. Het totaal aantal besmettingen zal dus nog hoger liggen.
+2/-0

3 jaar geleden
The game is on!!!! Ajax is ook getroffen door corona
+3/-0

 
3 jaar geleden
dit weekend gaat dus het gehele programma eruit.....dit om het enigzins te verhullen dat ze hun favoriete club de helpende hand toe steken....Waarschijn luidt de verklaring van de KNJB: aangezien er nu al 3 clubs zwaar zijn getroffen door de corona,lijkt het ons een verstandige keuze deze hele speelronde uit te stellen!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Haha, diplomatie the next level! Gaan zeker interessante dagen worden! Maar laat ik vooropstellen dat ik het sowieso krom vindt dat er nog gevoetbald wordt.
+2/-0

Ajax heeft ook een corona explosie, zie je toch 'God straft onmiddellijk'.
Nu zal er snel actie worden ondernomen bij de KNJB.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eindelijk! Reken maar dat ze zich daar in Duivendrecht, Ouder-Amstel hebben zitten verkneukelen omtrent de situatie bij PSV!

Zonde dat Ajax nu niet tegen Atalanta of Liverpool moet, maar Utreg kan de messen vast slijpen! Die 4-1 in Almelo kwam ook op het perfecte moment.

Idd zéér benieuwd wat de (K)NVB nu al dan niet gaat doen.

*zou die K dan tóch voor Karma staan?
+3/-0

 
3 jaar geleden
“K” staat voor “Klote”
Dan hou ik het netjes.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb zelf ook nog wel wat andere suggesties voor die K, ja.
+1/-0

3 jaar geleden
Noem mij maar Calimero, maar ik vind het te toevallig dat, net op de ochtend dat de halve Ajax selectie positief wordt getest, er in één keer wel wat kan. Wedje maken dat Utrecht-Ajax zondag vanwege extreme omstandigheden ook verzet wordt?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hoezo? Gelijke rabbi's gelijke keppeltjes hoor!
+3/-0

 
3 jaar geleden
🤣🤣🤣 ik zie het al. Net als die Akwasi ben jij een woordkunstenaar 🤭
+2/-0

 
3 jaar geleden
Woordkunstenaar prima, maar met dat andere associeer ik mijzelf niet hoor, hahaha!

#100%kampderksen!
+1/-0

3 jaar geleden
Hoe kan het zo zijn dat de explosie bij 020 maar een storm in een glas water is en dat terwijl bij ons de ene na de andere 2 weken buitenspel staat na een positieve test! Zij suggereren dat de testen niet deugen die de uefa doet en die van hun wel! Is het gewoon niet zo dat ze gewoon verkeerde waardes gebruiken, waardoor elke positieve test er niet doorheen komt of wordt gemaskeerd! Terwijl dat bij ons het de spuigaten uitloopt! Zijn wij dan de eerlijke van de 2 en durven zij niet de echte cijfers te laten zien
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik snap het ook niet. Er zou bij Ajax bij een aantal spelers sprake zijn van onjuiste restwaarden. Maar als er restwaarden zijn dan is er dus ook een keer een corona besmetting geweest. Maar ik heb die spelers nooit uit zien vallen? En hebben wij ook onbetrouwbare testen of zijn die spelers wel allemaal ziek?
+1/-0

 
PSV gebruikt hetzelfde (Belgische) bedrijf als Ajax dat de testen doet. Ajax heeft die golf in de voorbereiding al gehad. Toen waren er 13 spelers uiteindelijk besmet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nu verklaard ook waarom Ajax zoveel moeite deed om de competitie in maart stil te laten leggen! Ze waren bang dat met alle besmettingen ze alsnog hun koppositie zouden kwijtraken.
+1/-0

Is het niet zo dat er een week of twee geleden over besmetting Bij VVV in Venlo werd gesproken en dat de wedstrijd toch doorging? Daar hoor je dus niks meer van, alleen maar pochende nozy berichten over de uitslag, ik kan niet blij zijn dat er personen ziek zijn, maar voor de zelfingenomenen vind ik het wel minder erg daar die er zelf alles aangelegen is om de boel te bedonderen, en Gijp en Snor gun ik ook niet het allerbeste, het spijt me echt dat mensen zo achterbaks kunnen zijn, wat een akelige wezens zeg!!
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage