Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'De belasting is de laatste weken natuurlijk erg hoog geweest'

8 november 2020 22:13

Philipp Max gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het zwaar was geweest tegen Willem II. "De belasting is de laatste weken natuurlijk erg hoog geweest", aldus Max. "Ik ben blij dat we relatief snel twee doelpunten maakte en we vrij goed speelden. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning en daar zijn we tevreden mee."

Ook de Duitser zag een duidelijk verschil tussen de eerste en de tweede helft. "We waren natuurlijk niet allemaal meer honderd procent", zo gaf hij aan. "In het eerste half uur hebben we veel energie gebruikt om de ballen te veroveren. In de tweede helft was de kracht wat minder en ging dat niet meer zo goed."

De linksback was wederom belangrijk voor de ploeg door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. "Ik probeer iedere wedstrijd het team te helpen. Ik ben natuurlijk erg blij met mijn goal", zei hij daarover. "Ik zocht de ruimte op en dat zag Pablo goed. Ik kon hem vervolgens makkelijk afmaken."

Max is voor het eerst in zijn loopbaan opgeroepen voor de nationale ploeg van Duitsland. "Het is natuurlijk een enorme eer voor mij. Hier heb ik als kind al van gedroomd en dat gaat nu in vervulling", reageerde hij daar op. "Ik verheug me er heel erg op en ben ook erg gespannen. Hopelijk zal ik daar een hele mooie tijd hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

belasting philipp duitsland eer fox gedroomd kind vervulling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage