Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Nijhuis gaf aan dat hij expres tegen PSV floot omdat ik kritiek op hem had na de wedstrijd tegen Vitesse'

16 januari 2021 22:27

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt woedend op scheidsrechter Bas Nijhuis. "Het is de verantwoordelijkheid van de scheidsrechter dat hij de spelers beschermt. Hij floot niet voor vier of vijf overtredingen", zo gaf hij aan. "Onder deze omstandigheden moeten de spelers zelf ook elkaar beschermen. Natuurlijk doen de meeste teams alles om te winnen en als ze dan het gevoel krijgen dat ze alles mogen doen... Er zaten echt een paar harde overtredingen tussen. Op dit veld kunnen de spelers de controle niet houden in de duels. Daar was ik boos over. Cody is geblesseerd geraakt door een overtreding. Daar floot hij niet voor."

Volgens Schmidt had Nijhuis aangegeven tegen PSV gefloten te hebben vanwege zijn uitspraken na de wedstrijd tegen Vitesse. "Dat is onprofessioneel", aldus Schmidt. "Het is absoluut onprofessioneel. Dit is nu de tweede keer dat ik dit voel. Met hem ben ik zeker niet blij. Hij zei dat hij het expres deed omdat ik kritiek op hem had na Vitesse."




Tags

schmidt nijhuis vitesse roger onprofessioneel overtredingen cody espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage