Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het is erg balen dat hij op deze manier valt'

25 februari 2021 23:33

Denzel Dumfries gaf in gesprek met ESPN aan ziek te zijn van de uitschajeling. "We hadden het betere van het spel en zeker in de eerste helft domineerden we het spel. In de tweede helft werden we wat meer terug gedrongen, maar dat is normaal. Het is alleen heel zonde dat je het op het laatste moment zo weggeeft", aldus Dumfries.

De aanvoerder stak bij de tegengoal ook de hand in eigen boezem. "Ik moet daar de druk op de bal houden zodat die linksback geen voorzet kan geven. Zeker in de laatste minuten niet", zo gaf hij aan. "Vanuit het midden moeten we dan volgen naar de zijkant. Het was moeilijk. De afstand was best heel groot en dan is het lastig. Het is erg balen dat hij op deze manier valt."

In de rust werd aangegeven dat er vooruit verdedigd moest blijven worden. "Op een gegeven moment werd dat wat minder en werden we naar achteren geduwd", zei hij daarover. "We wilden wel vooruit, maar je voelde op een gegeven moment dat je steeds maar achteruit en achteruit ging. Dat is niet ons spel. Je probeert wel bij vlagen met een counter eruit te komen, maar we hebben het ook zelf wel een beetje gedaan om zo ver naar achteren te gaan lopen."




Tags

dumfries boezem counter domineerden espn geduwd uitschajeling verdedigd vlagen weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage