Transparent
Inloggen
Sluiten

Positieve thuisbalans tegen Feyenoord

12 maart 2021 22:55

Feyenoord-PSV staat bekend als statistisch gezien de moeilijkste wedstrijd van het seizoen. Thuis hebben de Eindhovenaren echter een vrij ruime positieve balans tegen de Rotterdammers. Van de 73 gespeelde thuiswedstrijden op het hoogste niveau won PSV er 38 en Feyenoord slechts 22. Het doelsaldo is 154 om 97.

De laatste twee edities van de kraker eindigden in een 1-1 gelijkspel. In september 2017 won PSV voor het laatst, met 1-0. De grootste overwinning voor PSV ooit was de 10-0 van 24 oktober 2010. In de kampioenscompetitie van 1938 stapte Feyenoord met een 3-8 overwinning van het veld.




Tags

feyenoord thuisbalans kraker stapte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage