Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Die ballen moeten gewoon tegen het net'

14 maart 2021 16:49

Donyell Malen keek niet met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Feyenoord "Het was een open wedstrijd. We speelden met vlagen aardig, maar het resultaat is teleurstellend", aldus Malen in gesprek met ESPN. "Je weet dat je niet veel kansen krijgt als ze zo inzakken, maar die ballen moeten er gewoon in. Dat is niet zo moeilijk."

In de openingsfase wist PSV nog makkelijk door de defensie van Feyenoord heen te komen. "We zagen het al aan hun opstelling en spraken goed hoe we dit uit konden spelen", zo gaf hij aan. "We hadden daar bij vlagen een goed antwoord op, maar we hebben onszelf niet beloond."

Malen was het dan ook eens met de opmerking dat ook hijzelf met één treffer te weinig gescoord had gezien de drie grote mogelijkheden die hij kreeg. "Daar kan ik op het trainingsveld dan hard aan gaan werken", zei hij daarover. "Die ballen moeten er gewoon in. Dat is niet zo moeilijk. Je kan er wel gewoon om heen gaan draaien, maar die bal moet gewoon tegen het net. Ik ben natuurlijk geen robot. Niet alles kan er in, maar het liefst wel."

Het team maakte in de slotfase een vermoeide indruk. "De manier hoe wij spelen is best zwaar. Daar kun je niet omheen", reageerde hij daarover. "Je moet dan gewoon doorzetten en doorgaan. Feyenoord heeft ook aardig wat moeten lopen, maar wij hebben dat niet afgestraft."




Tags

malen feyenoord vlagen espn inzakken openingsfase robot vermoeide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage