Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We wensen Eran en zijn familie veel sterkte'

9 mei 2021 20:23

In gesprek met ESPN was Denzel Dumfries het eens met de opmerking dat PSV een zakelijke overwinning had behaald in Tilburg. "Ja, dat kan ik niet ontkennen", aldus Dumfries. "Het zijn drie belangrijke wedstrijden voor ons en we weten waar het om gaat. Het belangrijkste zijn de drie punten."

De selectie werd vlak voor de wedstrijd nog opgeschrikt door Eran Zahavi die vanwege een overval op zijn woning naar huis ging. "Het is verschrikkelijk om mee te maken", zo gaf hij aan. "We wensen Eran en zijn familie veel sterkte. Het was zwaar voor ons."

PSV moest de knop vervolgens om zien te zetten. "Dat was lastig, maar we zijn allemaal professionals", zei hij daarover. "We hadden een job te doen en dat hebben we goed gedaan door de drie punten te pakken."




Tags

dumfries eran espn job knop ontkennen opgeschrikt tilburg woning zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage