Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Uiteindelijk was het een verdiende overwinning, maar we moesten wel hard werken'

30 oktober 2021 20:17

Roger Schmidt was in gesprek met ESPN blij met de winst van PSV. "Zoals we verwacht hadden was het een lastige wedstrijd. Zeker in de eerste helft was het een open wedstrijd", aldus Schmidt. "We hadden in het begin wat tijd nodig om te wennen aan de tegenstander en aan de nieuwe speelstijl, maar in de tweede helft deden we dat beter. We maakten een paar goede doelpunten, maar na rust hebben we de tegenstander ook geen kans meer gegeven. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning, maar we moesten wel hard werken."

Voor rust ging het nog wel moeizaam met de ploeg. "De spelers lieten wel zien dat ze effectief waren. Na afgelopen zondag was het niet altijd makkelijk om vol vertrouwen te blijven. We maakten ook te veel makkelijke fouten en sommige spelers die normaal erg goed aan de bal zijn, waren nu niet op hun topniveau", zo gaf hij aan. "Maar dit hadden we vooraf al verwacht. We wisten dat we vandaag moesten werken. Wellicht ook nog wat lijden, maar uiteindelijk was het belangrijkste dat we voor de overwinning streden en de drie punten hebben behaald. Dat heeft de ploeg gedaan."

Schmidt was ook erg tevreden over Carlos Vinícius. "Het eerste doelpunt is altijd de moeilijkste. Iedereen heeft gezien dat hij heel opgelucht was toen hij scoorde", zei hij daarover. "De laatste wedstrijden heeft hij zijn kwaliteiten al laten zien. Hij is altijd gevaarlijk. Vandaag kreeg hij de beloning met zijn doelpunten."
Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger carlos effectief espn opgelucht speelstijl streden topniveau vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afgeschaald basarnhem beperken clubsporters code corona drommel emotioneel enerzijds families feyenoord golf griep griepje griepseizoen heerenveen horeca ivermectine kabinet kapitale koe kont kous lichaamsbeweging scorendemiddenvelderaub vaccin vaccinatiegraad vaccineren variant zorg