Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Boy Waterman tekent voor een seizoen bij PSV

20 juni 2022 13:53 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Boy Waterman tekent voor een seizoen bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van Boy Waterman bevestigd. De doelman heeft een contract voor één seizoen getekend en zal als derde keeper aan de slag gaan binnen de selectie van Ruud van Nistelrooij. Waterman zal maandag tijdens de eerste training direct aansluiten bij de groep. In het seizoen 2012/2013 stond hij ook al onder contract bij PSV.

Volgens Directeur Voetbalzaken John de Jong wordt Waterman vanwege zijn ervaring toegevoegd aan de selectie van PSV. "Boy heeft de afgelopen seizoenen veel gespeeld. Hij is fit, kent de wetten van de topsport en brengt veel ervaring in de kleedkamer. Dat is ontzettend waardevol voor de jonge spelers in onze selectie", aldus De Jong. "Daarnaast kent hij PSV natuurlijk vanwege zijn eerdere periode in Eindhoven. We zijn blij dat hij terugkeert."

Zelf geeft Waterman aan dat zijn rol binnen de selectie duidelijk is. "PSV heeft veel jonge, talentvolle spelers die aan het begin van hun carrière staan. Er komt een hoop op hen af", zo geeft hij aan. "Ik wil en kan hen en de rest van de selectie helpen door de ervaringen uit mijn carrière te delen. Daarnaast wil ik er alles aan doen om met de selectie een hecht team te vormen."

De doelman gaat verder: "Alles begint met kneiterhard trainen. De faciliteiten en omstandigheden zijn hier fantastisch. Veel beter dan in het buitenland, waar je weer heel andere dingen leert. Niet alles is er vanzelfsprekend. Je moet zelf verantwoordelijkheid leren nemen."

Meer op PSV.nl




Tags

waterman jong kneiterhard nistelrooij waardevol wetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Positief en reëel verhaal van hem! Lijkt me goede voor de groep en kleedkamer zo uit zijn teksten op te maken en weet ook waarvoor hij hier is. Dat is dus niet voor het opeisen van een basisplek, tenzij anders toevalligerwijs beter uitkomt.
+1/-0

1 jaar geleden
M.a.w. de belangrijk in de kleedkamer-kaart. Ach ja, sowieso niet minder dan Drommel, en die strafschop en rood in 2007 waren welkom. Welkom terug, Boy.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage