Transparent
Inloggen
Sluiten

'Philipp Max vertrekt naar Eintracht Frankfurt'

30 januari 2023 13:05 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Philipp Max vertrekt naar Eintracht Frankfurt"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer het Eindhovens Dagblad lijkt Philipp Max de overstap te gaan maken naar Eintracht Frankfurt. De linksback maakt op huurbasis de overstap naar de huidige nummer zes van de Bundesliga en daarbij wordt een optie tot koop bedongen. Als de transfer daadwerkelijk rond komt, wordt weer Max herenigd met Mario Götze. Hij maakte afgelopen zomer de overstap naar Frankfurt.

Max werd in de zomer van 2020 door PSV overgenomen van Augsburg voor een transfersom van 7,7 miljoen euro exclusief bonussen en tekengeld. Qua salaris hoort hij tot de grootverdieners in de selectie van Ruud van Nistelrooij. In combinatie met de afschrijvingen op zijn transfersom maakt hem dat een van de duurste spelers in de club. Sinds zijn komst naar PSV kwam hij tot 117 wedstrijden.




Discussieer mee op de forums


Tags

frankfurt eintracht philipp augsburg bundesliga gotze herenigd nistelrooij tekengeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Aardige gozer, maar een van de duurderen en zeker niet een van de besten. Was vooral aanvallend goed. verhuren blijft toch een beetje een risico, als hij niet goed functioneert (wat gezien zijn vorm niet onwaarschijnlijk is) keert hij (en dus ook zijn salaris) gewoon weer terug van de zomer.
+1/-0

1 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat we ook hem weer eerst op testbasis verhuren met al wel een vaste koopsom… nul risico dus en wij moeten weer achter een vervanger aan… Qua spel vind ik het niet zo erg, blijft een speler die niet leert van z’n gepiel achterin
+1/-0

1 jaar geleden
Na een veelbelovend begin toch wat tegen gevallen. Goed als Phillip bij Eintracht weer zijn oude niveau haalt. Maar zou hem dan of met een verplichte optie tot koop, of zonder optie verkopen. Wat als hij het op zijn heupen krijgt en er drie Bundesliga clubs hem willen hebben?
+1/-0

1 jaar geleden
Ben benieuwd wat voor bedragen wij het over hebben. Leeds kwam vaak op als een geïnteresseerde club - die kunne. Natuurlijk makkelijk een redelijk bedrag overleggen.

Dit is echter neem ik aan voornamelijk een salaris verhaal …
+1/-0

 
1 jaar geleden
Leeds kan van de zomer ook nog komen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan kan Eintracht daarvan profiteren. Er zou hier een optie tot koop zijn bedongen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar hoe zit dat dan,stel Eintracht wil hem definitief overnemen voor pak hem beet 7.5 mln terwijl Leeds op de proppen komt met een bod van 9mln,wat dan?
+1/-0

1 jaar geleden
Het saneren van onze club is al volop bezig. Na Mauro zal Patrick wel 2e keus zijn de rest van dit seizoen.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens Bild Zeitung levert Max salaris in en kan hij aan het einde van het seizoen voor minder dan 2 miljoen Euro door Frankfurt overgenomen worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage