Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Van mij mag Yorbe Vertessen niet weg, maar uiteindelijk ga ik er niet over'

12 januari 2024 17:08
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Van mij mag Yorbe Vertessen niet weg, maar uiteindelijk ga ik er niet over"; image source: Pro Shots

Als het aan Peter Bosz ligt, speelt Yorbe Vertessen ook de tweede seizoenshelft bij PSV. Dat gaf hij vrijdag aan op de persconferentie. "Ik snap dat jongens, want dat zal er natuurlijk achter liggen, graag willen spelen. Aan de andere kant, het seizoen waar we mee bezig zijn en wat er misschien aan zit te komen, kan ik me voorstellen dat je daar dan heel graag bij wil horen", aldus Bosz. "Ik heb daar met hem over gesproken en ik heb tegen hem gezegd dat hij niet weg mag. Met mij is die discussie over."

Bosz ging verder: "Ik wil hem graag erbij houden. Hij is voor ons al heel belangrijk geweest en ik heb hem gezegd dat ik er vanuit ga dat hij nog heel belangrijk voor ons gaat worden in de komende tijd. Ik heb hem daarom gezegd dat ik niet wil dat hij gaat. Maar uiteindelijk ga ik er niet over. Het is een beslissing van de club en Earnest Stewart en Marcel Brands gaan erover."




Tags

bosz vertessen brands earnest stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden (gewijzigd)
Van mij mag die ook niet weg. :D Maar hoezo dan nu ineens? Toch best belangrijk dit seizoen, maakt z'n minuten en goals en we zijn op weg naar records en een kampioenschap.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Lang, Lozano, Tillman, Vertessen is de pickorde inmiddels. Ik denk dat bij PSV intern besloten is dat men tzt iemand beter zou kunnen krijgen, indien nodig, en dat €5 miljoen (of meer) een faire prijs is voor een speler die zelf dolgraag weg wil.
+2/-0

4 maanden geleden
Mag toch hopen dat Bosz inmiddels zoveel krediet heeft dat ze naar hem luisteren. aan de andere kant kan hij moeilijk zeggen jahoor, die mag weg.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage