Jong PSV verliest van NAC Breda

28 april 2024 18:43

Jong PSV verliest van NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong PSV is er vanmiddag niet in geslaagd NAC Breda van een overwinning te houden. In het Rat Verlegh Stadion in Breda stond er na negentig minuten een 2-0 eindstand op het scorebord. Beide goals werden over beide helften verdeeld. In de eerste helft opende Martin Koscelnik de score namens de thuisploeg, in de tweede helft verdubbelde Aime Ntsama Omgba de score en die besliste daarmee de wedstrijd.

Voor de ploeg van Wil Boessen resteren er dit seizoen nu nog twee wedstrijden. Vrijdag wordt er om 20:00u thuis afgetrapt tegen TOP Oss terwijl de competitie een week later wordt afgesloten op bezoek bij ADO Den Haag. NAC Breda kon de punten vandaag erg goed gebruiken, dankzij de overwinning op Jong PSV staat de ploeg van Jean-Paul van Gastel nu op een zevende plek, een plek die recht geeft op playoffs om promotie af te dwingen.