Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Daniel Schwaab heeft voor zijn familie gekozen, wat heel begrijpelijk is'

14 mei 2019 15:06 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "Daniel Schwaab heeft voor zijn familie gekozen, wat heel begrijpelijk is"; image source: Pro Shots

Mark van Bommel heeft in gesprek met PSV TV bevestigd dat Daniel Schwaab zal gaan vertrekken bij PSV. "Ik heb veel met Daniel gesproken. Voor ons is hij een heel goede speler", aldus Van Bommel. "Niet alleen op het veld, maar ook daar buiten. Hij is gewoon degelijk. Dat is mooi om een betrouwbare speler in je selectie te hebben."

Van Bommel gaat verder: "Hij heeft er lang over nagedacht. Hij heeft voor zijn familie gekozen, wat heel begrijpelijk is. Dan moet je ook niet voor een tweede keer gaan vragen of hij alsjeblieft wil blijven. Hij heeft voor zijn familie gekozen en dat moet je respecteren."


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel schwaab

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heel jammer dat Daniel vertrekt. Nette degelijke vent. deutsche gründlichkeit
+3/-1

1 jaar geleden
Ik vermoed dat van Bommel een betere band met de spelersgroep heeft dan het in de pers lijkt. Netjes dat hij dan niet door blijft vragen, maar de beslissing respecteert.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Denk je echt? Ik vermoed namelijk dat hij veel te direct is in de omgang met Latino's zoals Lozano, Guti en natuurlijk Pereiro. Voor mij gevoel had Cocu dit veel beter in de vingers (geleerd van Hiddink)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat Van Bommel een trainer is tegen wie je als speler ook veel terug kan zeggen, zolang je maar normaal doet. Ik vind van Bommel zeer gedreven, en hij wil zijn ploeg op karakter laten spelen, maar na de wedstrijd probeert hij een positief verhaal over zijn spelers te houden.
+1/-0

1 jaar geleden
Een geluk bij een ongeluk. Had wellicht een backup kunnen worden, maar je hebt volgend seizoen centraal achterin echt een topper nodig. Daar mag behoorlijk in worden geïnvesteerd, wat mij betreft.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Mee eens, Hele goede CV zorgt dat de verdedigende middenvelders minder met verdedigen bezig hoeven te zijn, en zich meer op het voetballen kunnen richten.
+1/-0

1 jaar geleden
Zat er aan te komen ,Daniel succes in Duitsland!
+1/-1

1 jaar geleden
Bedankt held!!! Ik ga je missen!
+1/-0

1 jaar geleden
Bijzonder sympathieke gast, als voetballer wel op zijn retour. 2e seizoenshelft niet best en ook gisteren niet (1e goal Heracles). Kan het niet meer bijbenen en de drive was weg.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg zqs