Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Daniel Schwaab heeft voor zijn familie gekozen, wat heel begrijpelijk is'

14 mei 2019 15:06 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "Daniel Schwaab heeft voor zijn familie gekozen, wat heel begrijpelijk is"; image source: Pro Shots

Mark van Bommel heeft in gesprek met PSV TV bevestigd dat Daniel Schwaab zal gaan vertrekken bij PSV. "Ik heb veel met Daniel gesproken. Voor ons is hij een heel goede speler", aldus Van Bommel. "Niet alleen op het veld, maar ook daar buiten. Hij is gewoon degelijk. Dat is mooi om een betrouwbare speler in je selectie te hebben."

Van Bommel gaat verder: "Hij heeft er lang over nagedacht. Hij heeft voor zijn familie gekozen, wat heel begrijpelijk is. Dan moet je ook niet voor een tweede keer gaan vragen of hij alsjeblieft wil blijven. Hij heeft voor zijn familie gekozen en dat moet je respecteren."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Heel jammer dat Daniel vertrekt. Nette degelijke vent. deutsche gründlichkeit
2 weken geleden
Ik vermoed dat van Bommel een betere band met de spelersgroep heeft dan het in de pers lijkt. Netjes dat hij dan niet door blijft vragen, maar de beslissing respecteert.
 
2 weken geleden
Denk je echt? Ik vermoed namelijk dat hij veel te direct is in de omgang met Latino's zoals Lozano, Guti en natuurlijk Pereiro. Voor mij gevoel had Cocu dit veel beter in de vingers (geleerd van Hiddink)
 
2 weken geleden
Ik denk dat Van Bommel een trainer is tegen wie je als speler ook veel terug kan zeggen, zolang je maar normaal doet. Ik vind van Bommel zeer gedreven, en hij wil zijn ploeg op karakter laten spelen, maar na de wedstrijd probeert hij een positief verhaal over zijn spelers te houden.
2 weken geleden
Een geluk bij een ongeluk. Had wellicht een backup kunnen worden, maar je hebt volgend seizoen centraal achterin echt een topper nodig. Daar mag behoorlijk in worden geïnvesteerd, wat mij betreft.
 
2 weken geleden
Precies!
 
2 weken geleden
Mee eens, Hele goede CV zorgt dat de verdedigende middenvelders minder met verdedigen bezig hoeven te zijn, en zich meer op het voetballen kunnen richten.
2 weken geleden
Zat er aan te komen ,Daniel succes in Duitsland!
2 weken geleden
Bedankt held!!! Ik ga je missen!
7 dagen geleden
Bijzonder sympathieke gast, als voetballer wel op zijn retour. 2e seizoenshelft niet best en ook gisteren niet (1e goal Heracles). Kan het niet meer bijbenen en de drive was weg.

Laatste nieuws