Transparent
Inloggen
Sluiten

'Angeliño al in Manchester om contract te ondertekenen'

18 juni 2019 13:28 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

"Angeliño al in Manchester om contract te ondertekenen"; image source: Pro Shots

Angeliño ontbreekt dinsdag op de eerste training van PSV. Dat weet Fox Sports te melden. De Spaanse linksback is al in Manchester om een contract te tekenen. Afgelopen seizoen werd Angeliño door PSV overgenomen van Manchester City, maar de kampioen van Engeland bedong daarbij een optie tot koop. City gaat die clausule nu lichten, waardoor de verdediger na een jaar alweer gaat vertrekken bij PSV.




Tags

angelino bedong engeland fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Jammer man.. mooie speler! Waarschijnlijk alleen haalbaar geweest door deze clausule. City is geen domme club natuurlijk. Die hebben en potentie ook echt wel gezien. Dit is de 2e City speler die rijper terug naar City gaat. Wie weet wat ons dat in de toekomst nog meer gaat brengen (aan huur of koop met clausule spelers).
Ik ben blij met dat soort mogelijkheden. Zo kun je ondanks dat je beperkte middelen hebt, toch een jaar genieten van een topper..
+5/-1

 
Ja natuurlijk is dat mooi, alleen moet je wel de risico's van terughalen beperken. Het moet niet zijn dat het werkt zoals toen der tijd met Erik Addo. Hij werd aan Roda verhuurt voor een jaar, halverwege de competitie had PSV veel verdedigers geblesseerd, en haalde toen Erik Addo weer terug.
+1/-3

Als je zo ook een beetje de kwalitatieve spelers van dergelijke clubs kan halen hen je een iets betere versie van huren. Chelsea kan bijv. bij Vitesse halverwege zeggen we halen hem terug. Met koop(clausule) is het net iets anders vanwege aanvullende eisen.
+2/-1

4 jaar geleden
Het is ergens toch spijtig dat Angeliño een extra jaar bij PSV niet ziet zitten. Echter, zou de clausule dan volgend jaar nog steeds geldig zijn natuurlijk. Vind maar eens een adequate vervanger..
+1/-1

4 jaar geleden
Hier een leuke verdediger maar 2e helft van het seizoen meegegaan in de slechte prestaties.
Ben benieuwd hoeveel speelminuten hij daar krijgt, mocht hij niet worden doorverhuurd.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat een klote nieuws zeg!! Denk dat we kunnen fluiten naar kampioenschap en CL groepefase dit jaar.

Team valt uit mekaar en nog 0,0 voortgang in vorming van een nieuw team. Ik maak me echt zorgen!!!

In het ergste geval gaan weg:
Bergwijn, lozano , pereiro, Hendrix, angelino, dumfries en zoet.
Pfffff
+2/-4

4 jaar geleden
Blijf niet veel over maar begrijp City wel of daar blijven of ze krijgen een zak met geld voor Angelino,Angelino bedankt je was top..
+1/-1

4 jaar geleden
Mooi al die transferberichten , nu wordt Lozano al gelinkt aan PSG. Volgens de Italiaanse krant Corrielle dello Sport heeft PSG besloten om concreet te worden voor de Mexicaanse aanvaller van PSV.
+2/-0

 
Prima toch?
Hoe meer kandidaten zich ermee bemoeien, hoe meer knaken PSV er aan over houdt.
Laat ze maar flink opbieden. Verkassen zal ie toch wel..
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel erg benieuwd hoe de verdediging er uit komt te zien. Vorig jaar hadden we eigenlijk al alle geluk van de wereld dat de achterlinie vrij bleef van blessures, maar wat blijft er over voor de basis en wat heb je achter de hand aan verdedigers? Als John de Jong een lijstje heeft, moeten hij nu de opties lichten. Zodra Lozano voor 50 miljoen wordt verkocht mag je overal de hoofdprijs betalen...
+1/-1

 
4 jaar geleden
De prijs van Lozano heeft niets, nada te maken met de prijs die je gaat betalen voor andere spelers. Of werkt het omgekeerd ook zo: als je Lozano niet verkoopt dan krijg je de gewenste speler voor een lager bedrag. Je zult gewoon moeten opbieden tegen andere clubs en dat gaat makkelijker met een zak geld in de achterzak.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als de verkopende partij weet dat PSV net een zak met geld ontvangen heeft, dan is onze onderhandelingspositie wel degelijk verslechterd. Zo werkt het nu eenmaal.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage