Transparent
Inloggen
Sluiten

Bild: Bayern vooral bezig met Hudson-Odoi, niet Bergwijn

14 juli 2019 14:35
Foto: Pro Shots

Bild: Bayern vooral bezig met Hudson-Odoi, niet Bergwijn; image source: Pro Shots

Het lijkt erop dat de toekomst van Steven Bergwijn nog een tijdje onzeker blijft. De PSV-spits staat in belangstelling van diverse clubs. Het Duitse Bayern München is er daar één van, maar die club lijkt voorlopig zijn pijlen te richten op Chelsea-jongeling Hudson-Odoi. Een miljoenenbod zou volgens Bild op dit moment worden voorbereid. Bergwijn heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2022.

Meer op




Tags

bergwijn bayern bild hudson odoi chelsea jongeling miljoenenbod

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Dat is ook niet erg, dan blijft Stevie gewoon nog een jaar, sterk verbeterd kontakt aanbieden, laat hem nog voor 1-2 jaar bijtekenen en dan volgend jaar na het EK maakt hij z’n klapper, heb geduld, kump goud!
+3/-1

4 jaar geleden
Mooi toch, gewoon nog een jaartje bij PSV blijven.Buitenland komt echt nog wel.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Mee eens. Voorhoede met Bruma, Malen en Bergwijn moet in de ED veel clubs kapot kunnen spelen.
Ik hoop wel dat Pereiro en Lozano verkocht worden. Pereiro ivm zijn contract van 1 jaar, en Lozano omdat ik denk dat hij de volgende stap zeer graag wil gaan maken. Ik lees dat James Rodriguez op weg naar Atletico Madrid is, dus mogelijk schakelt Napoli nu door naar Lozano.
+2/-3

 
4 jaar geleden
1000x liever dat Bergwijn verkocht wordt dan Lozano. Veel meer gif, dreiging en vooral passie
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ik ben bang dat Lozano in NL nog een keer een doodschop krijgt.
Hij ligt er nu al maanden uit, en de tegenstander kreeg niet eens geel.
Op de NL velden vind ik de sfeer tegen Lozano niet meer goed.
+3/-0

 
Heb ik dus ook al uitgebreid hier gepost, Chucky heeft kwaliteiten dat alleen met grove gemene overtredingen te stoppen zijn in de ED, en de snor hetze leeft voort.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Heeft u gelijk in . Hirving is alleen maar te stoppen door overtredingen te maken. Aangezien dat er behoorlijk wat lompe verdedigers rondlopen in de ED is de kans op blessures groot. Daarom is het ook moeilijk in deze tijd een goede verdediger te zoeken. Zijn dun gezaaid. Wat de snor betreft , niet druk om maken . Die krijgt alleen een podium bij VI. Ik kan wel lachen om die onzin, kijk bijna elke uitzending naar dit kolderprogramma. Heeft totaal niets met voetbal te maken. Ik sta er wel versteld van dat mensen die een goede reputatie hebben gehad heel diep kunnen zinken wat betreft ongenuanceerde uitspraken.Iets klopt er niet bij deze persoon dat moge duidelijk zijn.
+1/-0

4 jaar geleden
Helder toch. Het ziet er naar uit dat een transfer naar het buitenland te vroeg komt. Ajax biedt niet meer dan 20 miljoen voor een speler. Ergo hij speelt gewoon bij PSV.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Voor wie zou hij bij Ajax dan moeten spelen ? Ten Hag riep trouwens dat Steven niet op hun lijstje staat. Nou zegt dat niet zoveel natuurlijk maar het is wel een feit dat spelers die niet haalbaar zijn of afhaken niet bij Ajax op het lijstje hebben gestaan.
+1/-1

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Je wist bij voorbaat dat Stevie zou blijven als PSV zou vasthouden aan 20+ bedrag. We krijgen echt een geweldige voorhoede.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Hoezo ? Neres vraagt men 40 mln voor en die is echt niet beter dan Steven. Speelde als een vaatdoek in de Copa Amerika.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Neres heeft zijn contract verlengd. Kon dit jaar ook niet weg.
+2/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Denk toch dat ik Neres completer vind dan Bergwijn. Daarnaast lift iedereen daar mee op de hype van vorig seizoen. Ik vind 40 miljoen voor Neres ook belachelijk hoor, kan me niet voorstellen dat iemand betaalt. Stevie wordt denk toch door de interationale voetbalwereld als minder waard ingeschaald dan Neres. Ik denk serieus dat er geen enkele club komt die meer dan 15-20 miljoen wil betalen. Voor Hirving misschien iets meer maar ook niet wat PSV in gedachten heeft. Ik ga er vanuit dat ze allebei hier blijven.
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage