Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV en Napoli naderen akkoord over transfer Hirving Lozano'

2 augustus 2019 21:51 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV en Napoli naderen akkoord over transfer Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Napoli de interesse in Hirving Lozano heeft geconcretiseerd. De nummer twee van de Serie A van afgelopen seizoen zet nu vol in op de komst van de Mexicaanse aanvaller. PSV heeft een vraagprijs van ongeveer 40 miljoen euro voor Lozano en dat zou volgens VI geen enkel probleem vormen voor Napoli.

Update 21:51: Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport naderen PSV en Napoli een akkoord over een transfersom van 42 miljoen voor Hirving Lozano. Volgens het medium zou dit een clausule in het contract van Lozano. Momenteel wordt er met zaakwaarnemer Mino Raiola alleen nog onderhandeld over de portretrechten van de Mexicaanse aanvaller. Lozano zou zelf graag de overstap naar Napels willen maken, zodat hij ook komend seizoen in de Champions League actief kan zijn.

Meer op Corriere dello Sport


Discussieer mee op de forums


Tags

lozano napoli naderen corriere dello geconcretiseerd portretrechten raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Met het deel van Pachuca en de makelaarskosten moet je niet gek staan te kijken als PSV hier hooguit 15 miljoen van overhoudt.
+1/-3

 
12 maanden geleden
Ik heb nogmaals naar de oude berichten van PSV en de oude club van Lozano gekeken. Bij de komst werd er gesproken over 8 miljoen direct en een doorverkooppercentage bij door verkoop. Volgens PSV zou dit maximaal 4 miljoen zijn waar door de totale transfer op 12 kwam. Volgens de oude club van Lozano zouden zij in de toekomst nog op maximaal 8 miljoen extra kunnen rekenen. Dit zal waarschijnlijk die 20% van ruim 40 miljoen nu zijn. Willen alle trolletjes die die klagen over deze transfer dan weer gewoon terug naar hun 020 site gaan aub?
+1/-1

 
12 maanden geleden
Ik hoop dat het klopt.
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt ind. Ca 15-20% van de winst. Dus stel het is 42milj;

-8 milj aankoop.

Dus dan is het nog bij 20% 6,8milj wat ze moeten overmaken.

Minus aankoop en doorverk % is het dus een netto winst van 27,2milj.

De aankoop niet meegeteld houd psv er dus 35,2milj. Aan over.

Maar indd.. die max. 12 milj. Zou dus nog veel mooier zijn=)
+1/-0

12 maanden geleden
Idd 15 miljoen max, hopelijk wordt het ook 50 miljoen.
Vind dat Brands veel goede dingen gedaan heeft maar ook contracten afgesloten waarvan je achteraf denkt.
Van de Beek vragen ze 60 miljoen voor en is pure winst.
+1/-3

 
Wakkur2019 (geschorst)
12 maanden geleden
Wees blij dat Chucky überhaupt bij ons gespeeld heeft. Dergelijke transferbedragen zijn uniek in de geschiedenis van PSV of denk je dat Bologna er voor Hendrix overheen gaat?
+4/-1

 
12 maanden geleden
Maar vind je dan dat Brands Lozano niet had moeten kopen? Want zonder deze constructie was Lozano niet gekomen.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Wat ik las is dat psv een 12 miljoen heeft betaald en de oude club van Lozano een flink doorverkoop percentage heeft bedwongen.
Normaal is 15 tot 20 procent, dus stel 30 procent?
En dat is volgens mij over de winst van Psv.
Guti, Pereiro, lozano, Romero zijn allemaal dure spelers voor Psv en tja.. Beetje dubbel gevoel bij achteraf.
Vond Lozano eerste seizoen een leuke frisse speler maar zou het niet erg vinden als hij weggaat.
Ook beter voor Psv want heb het gevoel dat Mark nu Bruma, Malen, Lozano en Bergwijn allemaal opstelt voor andere redenen dan tactiek.
Malel Voor contract verlenging, Lozano om te kunnen verkopen.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Maar de vraag was vind je dan dat Brands Lozano niet had moeten kopen?

Als we van jouw cijfers uitgaan en een transfersom van €40 miljoen, dan houdt PSV daar €31,6 miljoen aan over en heeft het twee jaar het rendement van Lozano gehad (in zowel het eerste als tweede jaar 17 doelpunten en 8 assists in de Eredivisie).
+3/-0

 
12 maanden geleden
Van de Beek is Nep nieuws Real zegt van niets te weten maar ja , de roddelbladen. Ajax laat v d Beek niet gaan maar speelt het spelletje graag mee . A'dammer humor ;-)
+1/-0

 
12 maanden geleden
Da's nog altijd 15 miljoen meer dan we aan Pereiro en Malen samen over gaan houden, en dat is dan weer aan weinig daadkracht van de Jong te wijten....
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ja, echt klote deal van Brands...
+1/-0

 
12 maanden geleden
Waar halen jullie dat toch allemaal vandaan? Laten we eens afwachten. Eerst tot Lozano verkocht is en daarna wat PSV er daadwerkelijk aan over houdt.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik neem aan dat PSV hier uiteraard rekening meehoud, denk zelf dat de makelaarskosten kosten koper zijn, plus wanneer men overstag gaat voor 40 miljoen, ook net als Pachuca 20% door erkoop in laten bouwen! Dan houd je schoon zeker 40 over, dan zou je zelfs nog overstag kunnen gaan met 35...... die doorverkoop clausules, daar kun je alsnog een klapper mee maken, dat is zeker intressant!
+2/-0

12 maanden geleden
Als 40 miljoen geen enkel probleem is voor Napoli, begin dan eens met 50 miljoen te vragen... Het vertrek van zo'n speler geeft weer nadelen voor de rest van het elftal (= (punten)verlies) in de diverse competities. Mag je ook wel eens een vergoeding voor vragen. Ik denk dat als het zo door gaat dat PSV pas tegen Kerstmis een ingespeeld elftal heeft...
+3/-0

 
12 maanden geleden
Hahahaha zo ziet het er wel naar uit. Hoop snel te lezen dat hij ook echt verkocht is voor 40 miljoen! Als we daar de helft van overhouden mogen we blij zijn.
+1/-1

12 maanden geleden
Ik dacht juist dat PSV 50 wilde en Napoli niet verder wilde gaan dan 40?
+4/-0

 
12 maanden geleden
Dat was voor het Basel-debacle. Die clubs zijn niet gek.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Klopt, toen speelden we nog CL. Met dit beleid gaan we de EL ook niet halen. Iedere keer van dat nieuws over mennekes van 16 die we gehaald hebben , of hun eerste profcontract getekend hebben. Boeiend, breekt er toch geen een van door. Haal maar basisspelers voor je eerste team. Lozano heeft gewoon geen zin meer om bij psv te spelen dus morgenavond wissel. Maar dat zal ons trainertje wel niet durven. Cash maar snel en haal zsm berghuis . Al zal die PSV nu ook geen vooruitgang vinden, spelen beide voorronde EL.
+1/-4

 
12 maanden geleden
@Sousa: iemand die werkelijk dagelijks zo ongelooflijk negatief hier is zou niet de naam van 1 van PSV's grootste spelers ever als nickname moeten gebruiken. Wat moet jij een k.t leven hebben man. Alleen maar negatief. BAH
+8/-4

12 maanden geleden
Voor de juiste prijs verkopen. PSV moet nu weer een nieuwe ploeg gaan opbouwen. Dan moet je ook geld hebben. Graag een stabiele middenvelder, spits en vleugelaanvaller erbij als ook Bergwijn nog vertrekt.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Eens en laten we eerlijk zijn, PSV kan voor niemand een bod van 40+ miljoen weigeren. Daarbij gaat Lozano zal dit jaar de kop van jut zijn in de eredivisie, let maar op. Derksen en co hebben de messen al geslepen, met name richting Van Bommel en Lozano. Dat gaat uiteindelijk punten kosten, meer dan Lozano (in zijn eentje) ons gaat opleveren ben ik bang.
+5/-0

 
12 maanden geleden
Ben ik helemaal met je eens Alex. Als ze hem de tweede ring haast opschoppen, word er nog gezegd... Matennaaier en/of niet veel aan de hand. Tuurlijk rolt die jonge door, maar zeker niks meer als een Robben. Zelfde geld voor V Bommel, als die tegen de vierde man zegt dat het hands is. Dan moet meneer geen show opvoeren. Als die dwaas van Atletico langs de lijn vliegt, dan is het ineens, kijk wat een passie hij overbrengt op zijn team.
+6/-1

 
12 maanden geleden
Ziet er toch ook niet uit hoe van bommel langs de kant staat. Geef mij dan maar een trainer die rustig blijft zitten ipv als een debiel reageren. Slaat ook over op je team, dat heb je inmiddels wel kunnen zien het afgelopen half jaar en de eerste 2 potten van dit jaar.
+1/-6

 
12 maanden geleden
Ach, Cocu kreeg hier ook bakken kritiek dat hij als een zoutzak op de bank zat. Het is voor PSV supporters toch nooit goed blijkt wel...
+4/-0

 
12 maanden geleden
Cocu was een HELD. Haalde het maximale uit zijn groep jaarlijks.
+6/-1

 
12 maanden geleden
Zeiken om het zeiken, nietwaar @souza?
+2/-1

 
12 maanden geleden
Treurig zat...
+1/-0

12 maanden geleden
Mooi begin van hopelijk een grote schoonmaak aan waardeloze voetballers.
+3/-5

 
12 maanden geleden
Lozano waardeloze voetballer voor 42.000.000,- Hou op hoor...
+6/-1

12 maanden geleden
Lekker laten gaan begin me steeds meer te ergeren aan zijn spel.

PSV moet nu een nieuwe ploeg gaan opbouwen. Dan moet je ook geld hebben. Graag een stabiele middenvelder, spits en vleugelaanvaller erbij als ook Bergwijn nog vertrekt.
+6/-2

 
12 maanden geleden
Laat je toch niet zo beïnvloeden door de media. Alsof Malen (die nu ineens de hemel in wordt geprezen door Hilversum) zo goed speelde tegen Basel... kijk gewoon zelf en vorm zelf je mening. En steun de spelers van je club.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Precies, als je telkens ziet wat De Snor of andere Ajax lovers roepen, en hoeveel er hier op het forum dit na blaten. Hebben totaal geen eigen mening. Of zijn zelfs Ajax supporters die hier komen stoken, en die meelopers stiekem in hun binnenzak pissen.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Kunt u zich beter niet druk om maken beste RWHB . Het zijn de beruchte holle vaten die meestal nog nooit een stadion van binnen hebben gezien en inderdaad mee lullen met de selectieve media .
+1/-0

12 maanden geleden
Inpakken en wegwezen.
+3/-1

12 maanden geleden
Maar als men Lozano verkoopt, zou ik Bergwijn wel houden. Of de vraagprijs nog verder verhogen.

Nog Hendrix en hopelijk Pereiro verkopen, heeft PSV toch ook prima verdiend.
+4/-0

12 maanden geleden
Hirving , Steven ,Sam , Denzel Donyell .Allemaal staan ze in de belangstelling van andere clubs als je de media mag geloven . Hetzelfde geld voor Ziyech . Kan naar elke grote club . de realiteit , er heeft zich nog niemand gemeld. En de poppenkast van de media draait maar door . Vooral de voetbalnieuwssites die slaan de plank behoorlijk mis , keer op keer met geen geruchten maar roddelnieuws.
+3/-1

12 maanden geleden
Nu gauw verkopen, voor Chucky minder waard gaat worden. Ik heb niet het gevoel dat hij hier nog ebter gaat worden. en de media zoeken hem op
+3/-0

12 maanden geleden
Ik hoor steeds nieuwe bedragen, maar toen hij naar PSV kwam werd gezegd dat hij 8 miljoen kostte en dat PSV daar bovenop een doorverkooppercentage van ongeveer 20% moest betalen. Als hij nu voor 40 weggaat is dat 8 miljoen extra. Deze manier van aankopen is gedaan omdat PSV niet het geld had om spelers te kopen 3 jaar geleden. Je kunt er nu over gaan zeuren. Maar een andere oplossing was er toen niet. Ajax moet van de transfer van de Jong ook 12 miljoen naar Willem2 en RKC overmaken. Eigen jeugd vd Beek en de Ligt houden ze wel vol over. Maar dat geld ook voor onze eigen jeugd. En PSV de laatst 10 jaren vol in aan het zetten op eigen jeugd. Dat begint zich nu uit te betalen met spelers als Bergwijn, Gakpo, Piroe, Depay, enz enz
+2/-0

 
12 maanden geleden
Doorverkooppercentage betaal je over de winst, dus dat zou 20% van 32 miljoen zijn.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Lozano kostte me als 8 miljoen... 12 miljoen en doorverkooppercentage is rond de 30 %
+1/-2

 
12 maanden geleden
Idd volgens de telegraaf 12 miljoen, maar volgens Brands 8 miljoen. Het is maar wie je volgt.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik hoop dat PSV er dan iets voor terug kan halen.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Het laatste wat PSV nodig heeft is ongemotiveerde spelers.
Een ongemotiveerde speler kost veel geld, elke week dat hij blijft.
Het doorverkooppercentage vind ik eigenlijk niet zo belangrijk in deze.
Strik erom, en wegwezen.
En hetzelfde geldt voor Bergwijn en Pereiro.
( Zoet zou overigens een bonus zijn, maar zelfs Almere City zal niet geinteresseerd zijn. )
Lozano, Bergwijn, Pereiro, Zoet: het zijn spelers die het heilig vuur missen.
Voor de club en voor genoemde spelers zou het het beste zijn als ze hun heil elders gaan zoeken.
Dan kan PSV door.

(edit) misschien is het Basel debacle wel een blessing in disguise! Iets met koren en kaf, wetende dat een confrontatie met bijvoorbeeld Porto nu nog te hoog gegrepen is. En dan heb ik het niet eens over Barcelona, Inter, Tottenham, Real, Juve.

"standje Europa League " . Het kan een mooie opstap zijn naar iets groters. (edit)
+2/-0

 
12 maanden geleden
@D2243,
Ik vind je post iets te gemakkelijk.

Als PSV de CL had gehaald dan hadden we een enorm gemotiveerdere Lozano gehad.
Lozano wil zich enorm graag laten zien op het grote podium.
Ik heb de indruk dat hij vaak juist te geforceerd aan het voetballen is, en niet meer zo vrij speelt als in zijn eerste half jaar bij PSV.

Verder vind ik de uitschakelijk door Basel een drama waar ik nog ziek van ben.
Ik vind het dus zeker geen "blessing in disguise".
Ik had PSV een 50/50% kans gegeven om de CL te halen, maar bij winst was PSV zeker van de EL, en nu moeten we nog maar zien of PSV Europa wel haalt.
Die punten hebben we hand nodig om niet nog meer voorrondes te moeten spelen, of als steeds zwakkere ploeg te worden ingedeeld.
PSV moet die EL halen, anders hebben ze een groot probleem.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Financieel hebben we de EL ook nodig want onze wizzkids achter de telramen begroten deze, geheel ten onrechte, jaarlijks mee. Staaltje 'Harry van Raay' boekhouden wat mij betreft. Het zal je gebeuren dat PSV, om wat voor reden dan ook, een paar keer geen Europees voetbal haalt. Dan gaan de Eindhovense alarmbellen rinkelen. Destijds werden we min of meer gedwongen om Propper en Locadia te verkopen.
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Klinkt raar, maar ik begrijp een beetje wat je bedoelt @d2243. Psv was slecht tegen Basel, maar het was sowieso n hele klus om in de CL te geraken. Nu er voor zorgen dat we de EL in gaan en de jongeren internationale ervaring op laten doen en voor het kampioenschap gaan. Ajax laat momenteel ook flink wat aderlatingen en ik vermoed dat het spel van PSV wel beter zal gaan worden als transferperikelen voorbij zijn.
+1/-1

12 maanden geleden
Dat geleuter over interesse van Napoli in Lozano moeten we nu al maanden aanhoren. Zou toch fijn zijn als er eindelijk eens duidelijkheid komt in deze klucht, dan kunnen wij ook weer verder.....
+4/-0

 
12 maanden geleden
Er is beweging, 42 miljoen akkoord. Alleen portretrechten Lozano kan nog een probleem worden.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Wat is je bron ?
+1/-1

 
12 maanden geleden
Inmiddels verschillende...
+1/-1

 
12 maanden geleden
Eindhovens dagblad "Italiaanse media spreken over een doorbraak en een akkoord tussen de clubs, maar daarvan is volgens bronnen binnen PSV zeker geen sprake"

Bron: http://www.ed.nl/psv/psv-wacht-nog-steeds-op-een-officieel-bod-van-napoli-op-lozano~afbdf2db/?referrer=linkhttps://www.psvnieuws.nl/link
+2/-1

12 maanden geleden
Helaas is Lozano bij PSV geen groot succes geworden, waar het precies aan heeft gelegen is mij niet duidelijk. Ik denk dat ie elders misschien meer tot zijn recht komt, voor dit PSV is het beter dat ie vertrekt, al had ik ik hem graag 1 topseizoen bij PSV gegund.
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ik weet waar het aan ligt, namelijk aan jouw definitie van het woord succes. Lozano heeft in de 3 van de 4 seizoenshelften dat hij hier voetbalt gewoon een prima niveau gehaald. 34 comeptitiedoelpunten in 2 seizoenen is geweldig. Grote rol gespeeld in het behaalde kampioenschap van vorig seizoen. De negatieve berichten die ik steeds vaker over hem lees zijn zo zwaar overtrokken dat ik er echt moe van begin te worden (hiermee doel ik overigens niet direct op jou, maar meer in het algemeen).
+5/-0

 
12 maanden geleden
Ik begrijp je reactie, maar ik zeg dan ook geen ‘groot’ succes en dat is minder negatief bedoeld. Hij heeft zeker verdienstelijk bijgedragen maar heeft op mij geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Maar dat is mijn mening, misschien had ik van een speler die eigenlijk onhaalbaar was voor PSV teveel verwacht, vanaf dag 1 toen PSV interesse had in hem liep ik al de polonaise, maar de Lozano die ik de Mexicaanse competitie en in het nationale elftal heb gezien was beter dan bij PSV. Juul Ellerman had betere statistieken, maar dit is met een 😉
+1/-1

 
12 maanden geleden
Dat Juul Ellerman betere statistieken had kwam omdat hij naast Romario speelde . En als klapper op de vuurpijl kraakte hij hem af voor de camera's omdat .... Romario vaak niet op tijd kwam. Romario ging weg en dappere Juul verzoop.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Simpelweg gezegd heeft het Lozano niet meegezeten met de kijk op voetbal in Nederland en het huichel-gehalte van de niet PSV gezinde media, onbeschaamde hypocrieten zoals een zeehond met een podium om zijn eigen en maar machtiger te voelen, een vent waar je alleen maar van kan kotsen, nou heeft iedereen recht op een eigen mening(helaas), hoe achterlijk ook, zo kunnen we discussiëren en filosoferen Tot de dood erop volgt, shoot me, beng.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Dat is altijd al zo geweest Por , er is altijd met afgunst op PSV neergekeken, Ola en Mateja werden ook in de media neergesabeld. De vraag is wie gaat de volgende worden als Hirving vertrekt. En sommige mensen zijn er gevoelig voor en lullen gewoon mee.
+1/-0

12 maanden geleden
Absoluut thuis laten nu. Kans op blessure en hij gooit er toch al tijden met de pet naar. Nu Bergwijn nog voor veel verkopen en je kunt gaan bouwen aan een mooie nieuwe ploeg.
+3/-1

12 maanden geleden
Julian alvarez(19), river plate.Kan als centrumspits,schaduwspits en als rechtsbuiten spelen.adolfo gaich(20) club atletico san lorenzo,lange centrum spits,laatstgenoemde staat in de belangstelling van Feyenoord.Beide spelers spelen in nationale ploeg van argentinie U20.Darwin nunez(19),groot talent uruguay,staat in nationale ploeg U20 in de schaduw van suarez en cavani,gaat uiteindelijk een van deze spitsen opvolgen.Lincoln(18) supertalent Flamengo , spits brazilie U20,enigste nadeel,kampt momenteel met lichte blessure,maar is snel weer inzetbaar.Nou john de jong,doe wat met het scoutingsadvies,wellicht dat deze spelers al allemaal op de radar zijn,potentiele versterkingen met stijgende marktwaardes.zet daar een ervaren Berghuis bij met een uitstekende traptechniek en overzicht en je krijgt PSV aan het draaien.Pik ook cesar montes van monterrey op,centrale verdediger,mexicaans international,dan schuiven we Viergever naar linksback,waar hij in eerste instantie voordat angelino kwam zou gaan spelen,heb je lato als back up,en achter baumgartl en montes,heb je boscagli als back up,die kan rustig gebracht worden.Zo kan Sadilek weer als back up naar het middenveld, zo komt PSV in alle gelederen weer in balans.Montes en een van bovengenoemde zuid amerikaanse aanvallers,dat word 2 weken zuid amerika voor John,en kom met 2 spelers terug,laat je tanden zien en laat Mino ondertussen maar de transfer van Berghuis,en de uitgaande transfer van Lozano regelen.En bij terugkomst de contractverlenging met Malen,en alles bij PSV valt weer in elkaar,en ontstaat er weer een superelftal,Scouten op B keus,dichtbij huis,en weer miljoenen door het putje spoelen,maken PSV zwakker ipv sterker.De lat moet voor jouw ook omhoog John,succes!!.Het verschil tussen jarenlang toekijken,of toeslaan op de transfermarkt,maakt het verschil in kampioenschap en miljoenen!!
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens dat de lat omhoog moet, maar talenten uit Zuid-Amerika zijn ook geen garantie voor succes.

Romero heeft 10 miljoen gekost. Tot nu toe weggegooid geld. Guti ook nog lang geen aanwinst.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik heb ook het idee dat de kans groot is dat ze mamie op die leeftijd nog niet sterk genoeg zijn, vooral mentaal, of het meten exceptionele talenten zijn.
+1/-0

12 maanden geleden
Ajax zojuist weer een punt gekregen zojuist tegen Vitesse, ik vind de var afschaffen. Doelpunt van Ajax meter buitenspel.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Totale onzin, was absoluut geen buitenspel, was echt duidelijk te zien.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal