Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: PSV bevestigt komst van Konstatinous Mitroglou

22 augustus 2019 15:24 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: PSV bevestigt komst van Konstatinous Mitroglou; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV bevestigd dat Konstatinous Mitroglou naar PSV komt. De 31-jarige Griek wordt voor een jaar gehuurd. "Mitroglou brengt kwaliteiten mee die we nog niet voorhanden hadden", aldus technisch manager John de Jong. "Hij kan voor variatie in het aanvalsspel zorgen en daarnaast is het een ervaren speler. Een goede aanvulling voor onze overwegend jonge spelersgroep."

Mark van Bommel is blij met de komst van de Griekse spits. "Door de flinke blessures van Sam Lammers en Gastón Pereiro en het op handen zijnde vertrek van Lozano, was het nodig om onze aanval te versterken", zo geeft hij aan. "We hebben met Mitroglou bewust gekozen voor een type dat we nog niet hadden, dat biedt extra opties. Daarnaast brengt hij routine met zich mee. Konstatinos loopt al jaren mee en weet wat er nodig is om op dit niveau te presteren."

Meer op PSV.nl


Tags

mitroglou konstatinous aanval aanvalsspel bommel gaston griek john jong konstatinos kwaliteiten lammers lozano manager mark opties pereiro routine sam spelersgroep variatie voorhanden zijnde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
#Mitrogooool klinkt veelbelovend.
 
5 weken geleden
Onze Griekse God genaamd Tinous
 
reactie verwijderd

5 weken geleden
"oude Griek"! Ik hoop dat hij zijn baard thuis laat.
 
5 weken geleden
Waar slaat dat nu op ?
 
5 weken geleden (gewijzigd)
Ja, wat is er tegen een baard? Ik vind het wel iets flamboyant hebben. Ayoub bij feyenoord heeft dat ook.
 
5 weken geleden
Laat Zoet hem groeien krijgen tegenstanders misschien eens schrik van hem :)
5 weken geleden
Ik heb gehoord dat hij niet cash betaald wordt.

Hij ontvangt zijn salaris in acceptgyros...
5 weken geleden
hij doet schijnbaar vanavond al mee maar begint op de bank! en zoals ik zijn filmpjes heb gezien scoort hij toch verdomd makkelijk
5 weken geleden
In Turkijke hebben ze er 1 speelronde opzitten, dus zou hij direct inzetbaar moeten zijn. vanavond natuurlijk nog niet, mag hij dan volgende week wel mee doen? wie weet hebben we dan een stormram nodig, net zoals we die in de CL misten het laatste kwartier.
5 weken geleden
Hebben ze een optie tot koop op hem?
5 weken geleden
Laten we eerst even afwachten wat hij voor PSV kan betekenen. Wat ik gelezen heb, zou hij makkelijk kunnen scoren. Na het vertrek van Luuk en Lozano hebben we zo iemand hard nodig. Het zou fantastisch zijn als hij de juiste persoon is die ons aan vele goals kan helpen.
5 weken geleden
Lijkt wel La Casa de Papel op die foto.
4 weken geleden
Hij liet meteen zien wat PSV zo mist. Oogt heel balvast en ook technisch goed. Ik ben positief verrast over deze Griekse held.
 
4 weken geleden
Viel erg goed in. Veelbelovende start.
4 weken geleden
Mooi debuut van deze Griek. Lijkt me ook een heel goede tien. Kopduels allemaal winnen en goede balcontrole. Nu nog van Bommel overtuigen om bergwijn ergens anders te zetten en Rosario eruit, dan wordt het langzaam aan wat. Denk dat je Schwaab weer rcv voorlopig moet zetten en baimgart op plek Rosario.
4 weken geleden
Ik hou nu al van die gozer, mooie entree!
4 weken geleden
Ik had zo mijn bedenkingen, maar zijn eerste optreden zag er goed uit.

Laatste nieuws