Transparent
Inloggen
Sluiten

Vijf thuisduels in eerste seizoenshelft mogelijk verplaatst bij bereiken groepsfase EL

26 augustus 2019 09:38 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Vijf thuisduels in eerste seizoenshelft mogelijk verplaatst bij bereiken groepsfase EL; image source: Pro Shots

PSV geeft in een e-mail aan haar supporters aan dat vijf thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft mogelijk nog verplaatst gaan worden vanwege het Europees voetbal. Sinds maandagochtend is de kaartverkoop voor alle resterende thuiswedstrijden in de competitie van dit seizoen al gestart, maar voor tenminste vijf wedstrijden is het nog niet definitief vastgesteld wanneer deze gespeeld gaan worden. De KNVB kondigde eerder al aan dat dit in de eerste week van september zal gebeuren als duidelijk is welke ploegen nog actief zijn in Europa.

De thuisduels tegen Vitesse (za 14 sept, 18:30u), Ajax (zo 22 sept, 14:30u), VVV Venlo (za 5 okt, 19:45u), sc Heerenveen (za 23 nov, 18:30u) en Fortuna Sittard (za 7 dec, 20:45u) worden mogelijk nog van datum en/of aanvangstijdstip veranderd. Mocht PSV Europees weten te overwinteren kunnen er in de tweede seizoenshelft ook nog wijzigingen plaats vinden in het programma.

Meer op PSV.nl


Tags

sept fortuna heerenveen knvb kondigde vitesse vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ze zijn helemaal doorgeslagen in Zeist na dat ene toevalsjaar in de hoofdstad.
+10/-3

 
6 maanden geleden
Helemaal mee eens. Het wordt elk jaar gekker. Dat uitbrengen van het speelschema in juli hoeft eigenlijk ook niet meer. Laat voortaan maar op zondagavond zien tegen wie je volgende week moet spelen. Kunnen ze 020 nog meer bevoordelen. En dat allemaal in het kader van het belang van het Nederlandse voetbal. Laat me niet lachen !! Utrecht vliegt er dit jaar uit tegen een club uit Bosnië Herzegovina, en een paar jaar geleden zelfs tegen een club uit Luxemburg. Doen we het daar dan voor? Lazer toch op met je prutargumenten.
+3/-0

6 maanden geleden
OP zondag 20.00 zeker !!! Wat een puinhoop wordt steeds leuker om SCC houder te zijn..
+2/-4

6 maanden geleden
Als het de kansen vergroot voor de Nederlandse ploegen om in Europees verband te winnen, heb ik er geen moeite mee. Uiteraard heb ik wel sympathie voor onze Friese fans die zondag laat nog de lange reis terug naar huis moeten ondergaan.
+7/-2

 
6 maanden geleden
Het wordt inderdaad steeds op het vergroten van de kansen op Europees succes gegooid. Maar waar trek je dan de grens? Als blijkt dat het beter is om op maandagavond te spelen, gaan we dat dan doen? Hoe dan ook, reden te meer om onze stinkende best in de competitie te doen, zodat we dit probleem volgend seizoen niet meer hebben.
+5/-2

6 maanden geleden
Dat krijg je ervan.. Eenmaal begonnen aan deze onzin. Het loopt volledig de spuigaten uit. Competitie vervalsing ligt op de loer. Voor supporters niet te doen zo. Hoe kun je zo rekening houden met wedstrijden?
+7/-3

6 maanden geleden
Man man wat een gejank dit.

PSV hoort op zaterdagavond en niet anders!
+6/-2

6 maanden geleden
Ajax is juist na het Europese duel, daar was de richtlijn toch niet voor? Verder zie ik een 3-tal wedstrijden die mogelijk uitgesteld worden terwijl het Europese duel 5(!!!) dagen later pas is? Beetje overdreven toch?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dit moet de knvb dus niet doen, toppers in Europese weken plannen
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat doet de bond al jaren; toppers plannen na een Europees weekend. En daar klagen de (verliezende) clubs steeds over maar daar luistert in Zeist niemand naar. Aan de andere kant is het natuurlijk absurd dat als je zulke salarissen verdient er ook nog geklaagd wordt dat je twee keer in de week kort op elkaar moet werken en presteren. Mijn baas verwacht al jaren van mij dat ik dat vijf dagen op rij doe, en dat voor een salaris waar die profspelers niet eens hun bed voor uitkomen. Maar och, de voetbalwereld vergelijken met de gewone wereld slaat natuurlijk nergens op. In de voetbalwereld wordt je voor 70 miljoen gekocht waarna je na een paar mindere wedstrijden op de bank belandt omdat je te Ligt wordt bevonden 🤭
+1/-0

6 maanden geleden
Dit draait om commercie (meer wedstrijden uit kunnen zenden) en niks anders. Geld is het enige wat telt en de fans zijn figuranten die op woensdagavond lekker in de file mogen gaan staan.
+1/-0

6 maanden geleden
Sjonge sjonge...en dat wil zich met de top van europa meten..... die spelen gewoon 2x per week en mauwen nergens over.
Beter 2x per week dan constant alles verzetten naar klote tijden!
+2/-0

 
6 maanden geleden
2x in de week met een selectie van 40 spelers.
+1/-0

6 maanden geleden
Waarom staat PSV - Vitesse hier ook tussen? De week ervoor is het interland voetbal en de week daarna spelen we pas op donderdag europees!

Ze slaan echt compleet door.

En als seizoenskaarthouder mag je telkens je agenda maar weer helemaal op zijn kop gooien............
+5/-0

6 maanden geleden
Voor mij echt een reden om na 20 jaar seizoenkaart deze maar eens op te zeggen. Al jaren dat de tv-kijker belangrijker is dan de seizoenkaarthouders maar nu blijken deze over betaalde profs ook nog niet in staat om te presteren om de 4 dagen.

Ik mag dat elke dag doen op het werk. Én op amateurbasis op het voetbalveld. Én mijn vriendin verwacht ook wel wat. Én ik hoef geen moeite te doen om het stadion te bereiken. Kwestie van de deur uitlopen en ik ben er. Maar dat geldt niet voor iedereen. Begint te zot voor woorden te worden.
+1/-1

6 maanden geleden
Eigen schuld. Als er CL gespeeld zou worden, had er geen enkele wedstrijd verplaatst hoeven worden.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Toch wel, die wedstrijd van afgelopen weekend had Ajax bijvoorbeeld gewoon kunnen spelen. Dinsdagavond uitwedstrijd CL, zaterdagavond competitie, woensdagavond thuiswedstrijd CL. Waarom zij vrijaf kregen dit weekend is mij een raadsel. Als wij ook play-offs CL gehaald hadden, zouden we dus ook het weekend vrij hebben gekregen.
+1/-0

6 maanden geleden
Ze zijn zowel bij de KNVB als bij PSV even helemaal de weg kwijt.
De KNVB heeft een hele domme beleidsmisser gemaakt door vorig jaar privileges te scheppen en ziet nu pas in dat dit een hele, hele domme beslissing is geweest.
Het hek is nu van de dam en het is werkgelijkwaar lachwekkend.
PSV moet hier niet aan mee willen doen, gewoon net als vroeger, op donderdag voetballen en op zondag ook. Watjes worden niet geboren, die worden gecreëerd en dit piep gedrag hoort dan ook totaal niet bij een 'topsport klimaat', beste directeur Toon Gebrands. De supporter is weer de dupe, maar hee: wat maakt het uit joh. Het geld van de seizoenskaart is immers al overgeschreven, dus financieel maakt het niet uit. Ik schaam me gewoon kapot als je ziet hoeveel lege plekken er zijn bij competitiewedstrijden en dat komt allemaal, omdat je als supporter 'je maar even moet schikken'. Nou PSV: een supporter met kaart met een gezin e.d. kan dat niet zomaar even. Het zou wel zo fijn zijn als jullie daar eens aan zouden denken! Wij zijn jullie motor he, zowel financieel als in het stadion.
+1/-0

6 maanden geleden
Had die "wedstrijd" om de JCS gewoon laten verplaatsen/gecanceld/geboycot/laten spelen door Jong PSV/telefonisch afgedaan/etcetera/of zo*, dan had PSV wellicht 'gewoon' CL gespeeld en was al deze waanzin niet nodig geweest. Maar vonden we niet nodig toch, Mark/Toon/John**?

*naar keuze, meerdere opties zijn hier mogelijk
**of alle 3
+1/-1

6 maanden geleden
Ik vind het wel goed dat ze voor het bereiken van de groepsfase de ploegen geholpen hebben. Ook omdat die wedstrijden eigenlijk midden in de voorbereiding zitten. Maar vanaf nu gewoon normaal doen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

anderlecht atheisme beneliga boek bommel bundesliga doan doetjes dresevic dumfries eredivisie feyenoord guti heerenveen ihattaren izecson jong malen religie rosario santos schwaab sir stengs tinus titel uefa utrecht var vhtlsaw