Transparent
Inloggen
Sluiten

Konstantinos Mitroglou vanaf komend weekend met rugnummer 11

26 augustus 2019 14:34 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Konstantinos Mitroglou vanaf komend weekend met rugnummer 11; image source: Pro Shots

Konstantinos Mitroglou zal vanaf komend weekend met rugnummer 11 gaan spelen. Dat heeft PSV bekend gemaakt via de officiële website. De Griekse spits debuteerde afgelopen week tegen Apollon Limasol nog met nummer 57, maar Mitroglou heeft maandag officieel zijn shirt ontvangen van Mister PSV Willy van der Kuylen. Daarop staat het nummer 11 gedrukt en dat zal hij vanaf de uitwedstrijd tegen RKC gaan dragen.

Vanwege reglementen van de UEFA zal Mitroglou in de return in Cyprus nog wel nummer 57 dragen.

Meer op PSV.nl




Tags

mitroglou cyprus gedrukt kuylen limasol mister reglementen rkc uefa willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hopelijk drukken ze wel het goeie nummer voor komende donderdag, zul je anders zien dat we door dit ' administratief' foutje straks uit t toernooit worden geknikkerd. Vond het sowieso raar dat die mocht invallen afgelopen donderdag. Waarom die haast?
+1/-8

 
4 jaar geleden
Hij was fit en woensdag voor de deadline aangemeld. Apart vind ik het wel, zonder meegetraind te hebben, maar net als de rest gewoon ingeschreven dus gewoon speelgerechtigd. Fantastische invalbeurt trouwens
+9/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Hoezo raar dat hij in mag vallen? Al enkele wedstrijden weten we het net slecht te vinden. Hij is een spits, die het alleen maar af hoeft te maken. Dat is iets heel anders dan een verdediger of middenvelder die eerst gewend moet raken aan de "strategy" (positionering) die een club speelt.
+7/-0

 
4 jaar geleden
We stonden al 3-0 voor. Een nieuwe speler die dezelfde dag gepresenteerd is en geen een keer heeft meegetraind, weet niet eens wie de spelers om hem heen zijn. Zo raar is het toch niet dat ik dat raar vind? Los van het feit dat die een goede invalbeurt had, vind ik het gewoon raar.
+4/-6

 
4 jaar geleden
Belangrijk dat hij wedstrijdritme heeft dus elk kwartier dat hij meepakt is meegenomen...
+2/-0

4 jaar geleden
Die speelt zich binnen de korste keren in de basis.
+7/-0

 
4 jaar geleden
Ten koste van Malen ? Of ipv Mo ? Ik hoop toch dat hij meer als pinchhiter wordt gebruikt. ff lekker rammen, beuken en skieten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja ten koste van Malen wat mij betreft, die scoort er dit seizoen 6 ofzo...malen op rechts Gakpo op links en voorlopig Bergwijn maar op 10.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik zou Bergwijn en Malen op de zijkanten zetten.
Ik vind Malen geen echte "klassieke" spits en Mitroglou is dat volgens mij wel.
Maar ik denk dat de 4 voorhoede-spelers geen vaste positie krijgen, en in de wedstrijd steeds elkaars posities over gaan nemen.
Ik moet Mitroglou eerst een aantal wedstrijden in PSV zien spelen voordat ik me echt een mening ga vormen, maar hij misschien kan hij ook als een soort nr-10 de jonge spelers om hem heen aan sturen.
+2/-0

4 jaar geleden
Hij komt er in en laat diverse mooie dingen zien in het kort . De reacties waren enorm.Vreemd dat er weer een overhand is van negatieve reacties op uiterlijk . Hoe ziek kun je zijn .Schijnbaar is men weer op zoek naar iemand waar men zich negatief over uit kan laten . Ik denk dat we veel plezier aan Konstantinos gaan beleven .
+7/-0

 
4 jaar geleden
Derksen en van der Gijp zitten al klaar de ratten
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi, als ik die gasten zie moet ik denken aan die twee mopperende oudjes op het balkon bij de Muppet Show indertijd .
+3/-0

4 jaar geleden
Dat gaat mooi op mijn nieuwe shirt staan ;)
+4/-0

4 jaar geleden
Ik hoop dat ze komende wedstrijd met Bergwijn en Malen op de vleugels spelen met hem in de spits en Ihattaren op 10. Erg benieuwd hoe dat zou uitpakken.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ik vrees dat Mo nog een jaartje veel zal moeten banken, er moet plaats komen voor onze Griek en voor Doan. Wellicht niet geheel terecht, want vergeet dat ene J.C ook ooit op zijn 17e is gedebuteerd en dat vervolg kennen we. Andere tijden wss.
Of zijn we uiteindelijk toch te behoudend geworden?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage