Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'In de huidige vorm van Jeroen Zoet zou ik Robbin Ruiter opstellen'

8 november 2019 22:19 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "In de huidige vorm van Jeroen Zoet zou ik Robbin Ruiter opstellen"; image source: Pro Shots

Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat Jeroen Zoet is geselecteerd voor het Nederlands elftal. Dat gaf hij vrijdagavond aan bij Veronica Inside. "Het is natuurlijk gek als het Nederlandse volk een keeper al wekenlang achter elkaar ziet falen. De bondscoach heeft pech dat hij donderdagavond weer heel slecht keepte. Het is dan gek als hij een dag later bij de selectie van het Nederlands elftal zit", aldus Derksen. "Zoet heeft er alle begrip voor dat hij nu niet in vorm is en een ander er in komt. Zo zijn voetballers wel. Zoet weet natuurlijk ook wel dat hij niet in vorm is."

Momenteel zou Derksen ook Robbin Ruiter opstellen als keeper. "In de huidige vorm van Zoet wel ja", zo gaf hij aan. "Als hij een kerel is knokt hij zich weer terug. Hij was ooit een redelijke clubkeeper, nooit echt een topkeeper."

De opmerking van Jan Boskamp dat Zoet een paar jaar geleden nog in de belangstelling stond van Europese topclubs legde Derksen naast zich neer. "Dat zijn vaak smoesjes van zaakwaarnemers die het een beetje opstoken", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

zoet derksen ruiter boskamp veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Elke keer hoor ik de naam van de Ruiter. Kan iemand mij een update geven van Unnerstall, hij was weer blessure-vrij toch?
+2/-0

7 maanden geleden
Met zo'n gratis schiettent voor je deur moet je dit Zoet ook niet te veel kwalijk nemen. Na 10x vrij inschieten van binnen de 16 zie je er als keeper er al snel slecht uit. Beetje ongelukkig speelt hij wel natuurlijk.
+1/-0

7 maanden geleden
Lachwekkend dat Zoet bij Oranje zit. Haal Krul er vast bij man. Die gaat toch mee naar het EK.
+2/-0

7 maanden geleden
Hij heeft gelijk. Wat mij betreft liever Unnerstall als hij fit genoeg is.
+2/-0

7 maanden geleden
Ik vind ook dat het tijd wordt voor Unnerstal bij PSV.
Bij oranje vind ik het vreemd dat de heren en dames journalisten zich zorgen maken over de tweede keeper, terwijl de eerste keeper ook al maanden hopeloos uit vorm is en je dus punten in de kwalificatie kan kosten. Als je de naam in vorm op wilt stellen, moet je Krul erin zetten.
+3/-0

7 maanden geleden
Ik hoorde iemand roepen dat Unnerstall nog niet blessurevrij is. iedereen is nu zwaar over de zeik bij PSV dat snap ik, want er is flink en er wordt flink geblunderd. Maar, denken jullie ook niet dat het een lastige klus was voor de Jong om fatsoenlijke spelers te halen? We hebben geen mega budgetten en PSV is voor maar weinig spelers nog een eerste keus sinds we niet meer zeker zijn van de CL. Had MvB met PSV gewoon gewonnen bij 020 uit (lees; Schwaab niet zo geblunderd) vorig jaar dan had de wereld er nu anders uitgezien. Ik sta open voor reacties : >
+1/-0

 
7 maanden geleden
Klopt, budgetten zijn schaars. Maar om dan spelers als Doan, Boscagli (voor LB), Afellay en Bruma (voor dat geld) te halen is dan ook je geld weggooien. Baumgartl geef ik nog voordeel van de twijfel, net als Mitroglou.
En als PSV vorig jaar won in A'dam, stond het er anders voor. Als ze de afgelopen 5 wedstrijden hadden gewonnen ook. Aan als heb je niet zo veel. Realiteit is dat het voor geen meter loopt, er geen duidelijke verbetering in spel en resultaten zichtbaar is en iedere wedstrijd dezelfde namen op het veld staan, die 3/4 van ons supporters al naar de bank had verwezen.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Precies er is met geld gesmeten. Die Griek huren ze voor 2 miljoen per jaar. Hij kan niet eens lopen. Nu snap ik die oud speler van Fulham die zei “ we hadden eens een Griek, zijn naam ben ik kwijt maar die kon helemaal niks behalve eten” dat blijkt.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Viergever had voor open doel moeten scoren in A'dam, of Bergwijn de bal afspelen, dat waren de andere opties die tot een overwinning en waarschijnlijk het kampioenschap hadden geleid. Maar ja, als...
+2/-0

 
7 maanden geleden
Je vergeet iets @Romario. Een zeer twijfelachtige penalty voor Aax en Gakpo bij een stand van 2-1 onterecht buitenspel terwijl hij alleen op de keeper af ging. Grensrechter die vlagt en Kuipers die niet weet hoe snel hij moet fluiten, daarmee de duidelijke regel die daarover bestaat negerend. Weg kans, weg kampioenschap.
+2/-0

7 maanden geleden
Johan Derksen die het heeft over mensen die de boel opstoken.....
Mag ik een teiltje
+3/-0

7 maanden geleden
Los van wat die zeverzak derksen denkt, lijkt het er inderdaad op dat Zoet nu even plaats moet gaan maken voor Ruiter. Het is PSV- en Zoet-onwaardig wat hij laat zien de laatste weken, terwijl hij vanaf begin competitie eindelijk weer eens z'n niveau haalde na een lange tijd, maar enkele weken geleden weer helemaal afgleed. Maar ja, er komen meer spelers in aanmerking voor even banken.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Mee eens. je moet de rust bewaren en geen rare beslissingen gaan nemen om maar iets te doen. Maar Zoet is al een jaar heel erg uit vorm, en er gaan allemaal ballen in die toch echt houdbaar zijn. Ik kan me niet voorstellen dat Ruiter of Understall het nog slechter gaan doen.
+2/-0

7 maanden geleden
heb ik al zo vaak gezegd dat de ruiter er in moet!! maar ja v bommel beslist en die kiest morgen echt weer voor zoet!! maar wie kan mij vertellen wat die zoet eigenlijk voor uitstraling heeft en wat hij extras brengt!! hij komt bijna niet van de grond hij praat weinig tegen zijn verdedigers en spelhervattingen duren zo verdomd lang en ballen komen heel vaak niet aan!! of ziet ik dit fout??
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Je ziet niks fout,

Jan Boskamp vertelde nog dat Dumfries en Kasdorp (bij Feyenoord) beide veel te vaak naar voren rennen, en dan niet op tijd terug zijn.
Laat de backs van PSV er nou eerst voor zorgen dat ze van de zijkanten geen voorzetten meer geven en er op de rand van het strafschop-gebied geen tegenstanders meer vrij staan. Pas dan gaan aanvallen graag.
+1/-0

7 maanden geleden
Zoet moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Al jaren geen ontwikkeling doorgemaakt en alleen maar slechter geworden. Iedere bal die scherp is ingeschoten ligt in het netje.

Ruiter had al veel eerder een serieuze kans moeten moeten krijgen. Tegen Rosenborg klaagde we allemaal over zijn spelhervattingen, maar ik vind het veel belangrijker dat onze keeper zijn primaire taak eerst goed uitvoert en dat is ballen tegenhouden. Met die spelhervattingen komt het wel goed.

Als Zoet morgen weer in het doel staat lijkt het me tijd om van Bommel te wisselen.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Ach Johan - ik provoceert nog ff lekker door - Derksen: het is een hypocriete zak hooi, maar hier heeft hij wel n punt. Alhoewel ik liever Unnenstahl zie keepen. In elk geval alles beter dan Jeroen op dit moment; ik denk dat t voor Zoetje ook beter is hem in bescherming te nemen En de in de wachtkamer te zetten.
Indien hij n weer n kerel wordt en terug knokt is iedereen weer blij en kost het PSV geen onnodige punten.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox huur izecson klant musea nederland nikiforov overbevolking piroe santos seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump vaccin vhtlsaw