Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: Na Vitesse en Feyenoord kan PSV echt beoordeeld worden

17 februari 2020 21:24 - PSV Podcast




Tags

feyenoord podcast vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
PSV in deze vorm moet van Feyenoord kunnen winnen.
Maar dan moeten ze tot de laatste seconde blijven knokken - Feyenoord heeft veel geluk en in de laatste 10 minuten weten ze nog te winnen.
+1/-0

4 jaar geleden
Vergeet Groningen uit niet ,wordt knokken en kansen een keer benuten..
+2/-0

De kansen zijn aan het keren, dat zijn voetbalwetten, we komen er aan!! onthoud dit!!
+5/-0

 
4 jaar geleden
Bij dit PSV zit/zat het lang allemaal tussen de oren. Dat was lang dramatisch maar het lijkt erop dat op dit vlak het tij aan het keren is, het zelfbewustzijn is aan het groeien, een matig ADO hielp daarin. Vitesse uit is een mooie uitdaging om te laten zien aan de buitenwacht "we zijn weer terug". Dus, laat het maar zien zondag. Mochten(!) we daar winnen krijgt feyenoord het zwaar te verduren hier, Berghuis is de enige die daar een stokje voor zou kunnen steken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Berghuis heeft als verdediger Rodriguez tegenover zich.
Dit wordt voor Berghuis niet gemakkelijk - je moet opletten als Berghuis niet buitenom maar naar binnen gaat van waaruit hij probeert te schieten.
Je moet daar een dubbele dekking op zetten.
+1/-0

4 jaar geleden
Een basisspeler naar jong PSV sturen voor het goeie gevoel hahaha. oke
+1/-0

4 jaar geleden
'we zijn weer terug' = mosterd na de maaltijd Pierre. Alle prijzen zijn inmiddels verkloot. Wat een diep triest seizoen man. Het is bijzonder lang geleden dat ik wedstrijden van PSV niet bezocht of op tv bekeek. Dit jaar is het zover. Ik mag hopen dat er intern (en door externe verantwoordelijken) goede keuzes gemaakt gaan worden want nog zo'n seizoen en je business model implodeert. Kom maar weer op met die minnen!
+1/-5

 
4 jaar geleden
Niet alle prijzen zijn verkloot. Voor wat betreft Europees voetbal en de beker klopt dat zeker en is het een rampseizoen. Zeker. Het landskampioenschap staat nog open. Ajax en AZ worden steeds slechter en PSV en Feijenoord steeds beter. Zeker AZ zie ik nog veel punten verliezen en inderdaad we komen langzaam dichterbij. De wedstrijden tegen Vitesse, Feijenoord en Groningen zijn cruciaal. Het kampioenschap lijkt me niet reeël maar de 2e plek zou best nog kunnen.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage