Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo parkeert voorlopig buitenlandse interesse'

8 augustus 2022 22:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo parkeert voorlopig buitenlandse interesse"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo alle buitenlandse interesse voorlopig langs zich neer heeft gelegd. De aanvaller staat volop in de belangstelling, maar hij wil zich voorlopig volledig kunnen richten en concenteren op de voorrondes van de Champions League met PSV. Onder meer de Engelse promovendus Nottingham Forest is concreet, maar de verwachting is dat later deze maand ook grotere clubs uit de Premier League zich zullen melden.

Gakpo verlengde eerder dit kalenderjaar zijn contract bij PSV nog tot de zomer van 2026. Volgens het ED zal de aanvaller naar verwachting fors meer dan het transferrecord van Hirving Lozano van 40 miljoen euro moeten kosten indien het deze maand al tot een transfer komt. Bovendien zal PSV daarbij ook aanvullende clausules bedingen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo cody parkeert bedingen concenteren forest lozano nottingham promovendus transferrecord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kom op Cody. Eerst maar eens een seizoen blessurevrij blijven en PSV met minimaal 20 doelpunten kampioen van Nederland maken.
Ook zou het fijn zijn dat je PSV voor nu hoogstpersoonlijk de CL inschiet en daar vervolgens op het hoogste podium schittert. Maakt jouw kans op speelminuten tijdens het WK ook net wat groter.
Daarna is het prima dat je ons verlaat nadat je nieuwe club eerst die 65 mio naar ons heeft overgemaakt en dan roepen wij met zn allen; en dagge bedankt zijt, da witte, houdoe! ;-)
+7/-0

1 jaar geleden
Klaar met dit geleuter man. Make up your fucking mind.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Tegen wie heb je het? Ik zou er eerder voor pleiten dat de media voorlopig over dit onderwerp zwijgen of anders er wat minder hijgerig mee omgaan.
+3/-0

1 jaar geleden
Morgen winnen, woensdag bijtekenen. Huts
+1/-0

 
1 jaar geleden
Cody gaat het echt niet na morgen bijtekenen, als hij blijft zal hij dat pas aangeven na tweeluik met Union/Rangers.
+1/-0

1 jaar geleden
Als Cody echt eerst de voorrondes van de Champions League af wil ronden en pas daarna een beslissing gaat nemen, dan zou dat zeer netjes naar PSV zijn. Het halen van de groepsfase CL is een van de belangrijkste doelen dit jaar, en daarbij hebben we hem hard nodig, vooral omdat Madueke er weer uit ligt.

Het is zeer gemakkelijk commentaar over Cody te posten, maar voor hem gaat het over contracten met miljoenen aan inkomsten, en het is begrijpelijk dat hij daar zijn tijd voor neemt. Ik vind sommige interviews met hem soms tenenkrommend. Hoe kan hij nou een goede beslissing nemen als hij nog niet weet welke topclubs nog kunnen komen, en hoeveel hij daar zou kunnen gaan verdienen ?
+1/-0

1 jaar geleden
Gakpo alleen laten gaan naar ene Topclub zoals Real Madrid voor 50/80 miljoen
+1/-0

1 jaar geleden
ESPN meldt dat de vraagprijs 40 miljoen is voor Gakpo en dat United hem dus wil halen. Als PSV bij de top 32 van Europa wil horen verkoop je niet je sterspeler voor slechts 40 miljoen euro maar voor minimaal 60 miljoen. Daarnaast moet PSV vanavond met Gakpo laten zien dat je mee kunt in de Champions League.
+2/-0

 
 
1 jaar geleden
Ik vraag me af wat er betrouwbaarder is. Een clubwatcher die de club dagelijks volgt of een zender die iedere mogelijkheid aangeeft om te stoken bij welke club dan ook en hun studio naast een bepaald stadion in de hoofstad heeft liggen :denk
+1/-0

1 jaar geleden
Ja,John de Jong belt eerst espn alvorens aan te schuiven aan de onderhandelingstafel.😁
+1/-0

1 jaar geleden
Als psv maar 40 vraagt, dan zal gakpo morgen wel tekenen. 40 miljoen is voor man united een lachertje. Die denken alleen maar, we gaan voortaan altijd met johnie onderhandelen, die vraagt niet zoveel.
+1/-0

Gelukkig parkeert Cody het zelf en laat hij het niet aan Madueke over ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Hij geeft totaal niet thuis in deze wedstrijd tegen Monaco. Dan ben je (nog) niet geschikt voor een ploeg in een grotere competitie.
+1/-0

1 jaar geleden
Verander die kop maar in "Buitenland parkeert voorlopig interesse in Cody Gakpo"... Geeft tweemaal totaal niet thuis in een Europese wedstrijd.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Nou Cody, je bent een prima keerl, maar wat ik vanavond zag doet mij toch een beetje huilen…. Jij bent nog lang niet klaar voor de volgende stap….wees wijs en leer hier zeker nog 1 jaar! En ga al helemaal niet naar dat wespennest in manchester, daar ga je je wk selectie anders ook nog verspelen…
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt. Cody laat het niet zien in de wedstrijden die er toe doen. Luc doet dan weer wel. Cody gaat helemaal niet weg want de grote Engelse clubs hebben scouts die feilloos hebben gezien dat tegen Monaco onze Cody geen indruk maakte gedurende de hele wedstrijd.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage