Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Bevestiging PSV: wedstrijd tegen Arsenal gaat definitief door

10 september 2022 21:57 - PSV
Foto: Pro Shots

[Update] Bevestiging PSV: wedstrijd tegen Arsenal gaat definitief door; image source: Pro Shots

Diverse Engelse media melden dat het onzeker is of de Europese wedstrijden in Engeland volgende week door zullen gaan. Vanwege het overlijden van Queen Elizabeth is er tien dagen van nationale rouw afgekondigd en mogelijk zal dat ook betekenen dat er in die periode geen sportwedstrijden worden georganiseerd. Vast staat al dat er vrijdag niet gevoetbald zal worden in Engeland, terwijl dat waarschijnlijk ook voor de rest van het weekend het geval zal zijn.

De UEFA zou bereid zijn om mee te werken indien Engelse clubs het verzoek indienen om hun wedstrijd uit te willen stellen. Donderdag 15 september staat voor PSV de uitwedstrijd tegen Arsenal op het programma.

Update 10-09 09:52: Het lijkt er op dat de Europese duels in Engeland komende week gewoon door zullen gaan. Vanwege het overlijden van Queen Elizabeth wordt er in ieder geval dit weekend niet gevoetbald in Engeland, maar onder meer The Sun meldt dat Arsenal goede hoop heeft dat het Europa League duel tegen PSV wel door zal gaan. Ook clubwatcher Rik Elfrink meldt dat het er vooralsnog op lijkt dat de wedstrijd donderdag zal worden gespeeld.

Update 21:57: PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Arsenal - PSV komende week gewoon door zal gaan.
Tags

arsenal engeland elizabeth queen afgekondigd elfrink rouw sportwedstrijden sun uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Dat zou wel zuur zijn, net nu we in topvorm verkeren een paar dagen rust voor de volgende eclatante overwinning op onze favoriete tegenstander uit Rotterdam...
+15/-0

4 weken geleden
Waar kan ik mijn reis- en verblijfkosten declareren?
+3/-1

 
4 weken geleden
Niet helaas. Dit zijn buitengewone omstandigheden. Zou netjes zijn als PSV alles vergoed.
+2/-0

 
4 weken geleden
Of de UEFA, aangezien die ermee akkoord willen gaan.
+2/-0

 
4 weken geleden
Zal er geen run ontstaan op kamers vanwege het afscheid van de Queen?
+1/-0

Maan (geschorst)
4 weken geleden
Kunnen we het niet 2 jaar uitstellen tot we misschien weer een sprankeltje vorm, passie, strijd of talent teruggevonden hebben.
+5/-0

reactie verwijderd

4 weken geleden
Moeten we dan ook het WK weer 10 dagen uitstellen om de Europese wedstrijden van Engelse ploegen weer in te kunnen halen ? De kalender zit al zo mega vol.
Geeft dan maar een 0-3 overwinning aan PSV.
+3/-0

4 weken geleden
UEFA kent veel willekeur… Twin towers, Fortuyn, Piet Schrijvers…
+6/-0

4 weken geleden
Na gisteren mogen ze het sowieso schriftelijk afdoen wat mij betreft. Iedereen akkoord met een 4-1 nederlaag?
+3/-0

 
4 weken geleden
Dan ga je ervan uit dat Arsenal er ook mee akkoord gaat dat wij een doelpunt krijgen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Symbolische goal van Vertessen, die gunnen ze ons vast
+1/-0

4 weken geleden
Zou prima uitkomen. Lees dat Ruud vindt dat we reuzenstappen aan het maken zijn. De vraag is alleen in welke richting. Als we het over achterwaarts hebben kan ik me er wel in vinden.
+9/-0

 
4 weken geleden
Dan kunnen we beter zo snel mogelijk spelen
+1/-0

 
4 weken geleden
Reuzenstappen sinds de 4-0 tegen Arminia Bielefeld volgens Ruud. En in zekere zin klopt dat wel. Bielefeld staat nu 15e in de 2e Bundesliga. Wij zouden nu 5e ofzo hebben gestaan in de 2e Bundesliga.
+2/-2

 
4 weken geleden
Dan staat 020 nog onder ons na de 5-3 overwinning van ons tegen hen.

Zo werkt voetbal helaas niet.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
I know, uiteraard. Het ging mij er meer om dat Ruud de reuzenstappen benoemt vanaf zijn ijkpunt, de wedstrijd tegen Bielefeld. Momenteel winnen we niet van Twente en Bodo G en mijn inschatting is dat rechterrijtje Bundesliga en bovenkant 2e Bundesliga niet onder doet voor het niveau Twente en Bodo.
+1/-0

4 weken geleden
Zou natuurlijk fantastisch zijn voor PSV. Ruud kan dan aangeven dat PSV half september nog ongeslagen is in de Europa league. Dat er stappen worden gemaakt in het proces. De spelers kunnen dan gezellig op de herdgang een partijtje spelen zonder dat er druk op staat. Gewoon lekker ballen zonder dat vervelende publiek erbij. Heerlijk , gakpo kan dan lekker naar binnen komen op matig op doel schieten. Max kan al lachend de ballen inleveren bij de tegenstander. Veerman kan zijn broekje weer schoon houden en lekker verdedigend niets doen. Guti mag bij de reserves meedoen. Verder gooit Obispo er zo nu en dan een sliding uit om een fout van hemzelf te herstellen. Na afloop geeft Ruud aan dat er stappen gemaakt zijn en dat ze nu de volgende keer toch echt eens gaan winnen van een tegenstander van niveau.
+2/-0

4 weken geleden
Tien dagen nationale rouw, dat is toch niet meer van deze tijd? Net als die poppenkast van zo'n koningshuis. Wat mij betreft doeken we dat in Nederland vanmiddag nog op!
+8/-2

 
4 weken geleden
Wat een uitstekend plan Polstar, scheelt ons miljoenen per jaar aan die poppenkast.
+4/-2

 
4 weken geleden
En kost ons nog meer aan de poppenkast die Republiek heet
+1/-2

4 weken geleden
Van mij mag die wedstrijd uitgesteld worden.Het huidige PSV in deze vorm krijgt in Londen een pak slaag.Ik verwacht trouwens geen uitstel omdat er geen ruimte zit in het overvolle programma van Arsenal.
+1/-0

4 weken geleden
Krijgt Ruud iets meer tijd om terug te gaan naar de teken tafel! Ruud, aub, pak systeem van Schmidt weer op, echt, daar ga jij met deze selectie meer punten mee pakken! 4-2-2-2, ik zal het voor je invullen….
Benitez
Mwene-Teze-Obispo-Max
Sangare-Guti
Til-Veerman
Xavi-Gakpo
Doe het zo, de meeste kennen het systeem en zijn er vertrouwd mee!!!
+1/-0

 
4 weken geleden
4-2-2-2 is het systeem van het eerste seizoen van Schmidt. Daarna zag hij ook in dat het niet werkte en werden de prestaties beter met een ander system.
+1/-0

 
4 weken geleden
Snap die Schmidt adoratie niet. Het enige verschil is dat onder hem doorgaans beter gepresst werd. Maar per saldo, het aantal afgrijselijke potjes dat ik in 2j onder zijn leiding heb moeten aanschouwen liep ook de spuigaten uit.

Onder Ruud heb ik al leuke potjes gezien tegen Excelsior, Ajax en Volendam. Maar ook dramatische potjes. Je hoopt dat uiteindelijk de draad weer opgepakt wordt en een stijgende lijn te zien is, en dat de ondergrens niet zo laag meer ligt. Maar als vd 11 er een stuk of 6 zwaar uit vorm zijn, en niet eens in de buurt komen van wat ze in hun mars hebben, dan kun je zelfs met Guardiola niks winnen. De vraag is vooral waarom het zo vroeg in het seizoen al zo diep inkakt.
+3/-0

 
4 weken geleden
Als Ruud geen clubicoon was geweest had hij nooit coach van het eerste of jong geweest> Is puur om zijn naam op die plek gezet, niet om zijn kunde. Daar komen we nu wel achter. Weer een 'psv is zo'n warme club en goed voor zijn iconen' actie wat ons miljoenen en kampioenschappen kost
+2/-1

 
4 weken geleden
Yess drie punten en nog mooier, we houden een keer de nul😎
+2/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
PSV in welke vorm dan ook zou deze niet winnen, kunnen we hem beter maar gehad hebben. Zou het vervelender hebben gevonden als we in deze vorm het tweeluik tegen Zürich zouden hebben moeten ingaan
+1/-0

 
4 weken geleden
Dit word een oorwassing. Nulletje of 4-5 zou mij niets verbazen.
+1/-0

4 weken geleden
Scheelt iig weer hoop rompslomp.
+1/-1

4 weken geleden
Mooi dat het doorgaat,
en nu niet op je knieën gaan zitten net voor de wedstrijd. Daar wakker je het racisme alleen maar mee aan.
+3/-1

4 weken geleden
Zal Arsenal met angst en beven tegemoed zien deze wedstrijd.
PSV in deze topvorm is niet te verslaan.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arrogantie begeleiders bekerfinale benfica brands brandstichting brenetjes cambuur column directielid europacup feyenoord fledderus gaal goedkomen haast huiberts ihattaren incl jong manolev mathildelaan mislukking mossou onwetendheid rutten schmidt utrecht vitesse winstbejag