Transparent
Inloggen
Sluiten

'Inter en Barcelona zetten in op komst van Lucas Bergvall'

27 december 2023 00:13 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"Inter en Barcelona zetten in op komst van Lucas Bergvall"; image source: Pro Shots

PSV is in de afgelopen maanden nadrukkelijk gelinkt aan de komst van het Zweedse toptalent Lucas Bergvall. Indien het de middenvelder daadwerkelijk wil aantrekken krijgt het flinke concurrentie, want volgens onder meer Corriere dello Sport aast zowel Internazionale als FC Barcelona nadrukkelijk op de komst van de 17-jarige jeugdinternational.

Eerder werd hij ook al gelinkt aan Bayern München en Manchester United. Een jaar geleden was hij op stage bij Feyenoord, maar verkoos hij een transfer naar Djurgårdens IF boven een vertrek naar Rotterdam. Zijn ontwikkeling op het hoogste niveau in Zweden is afgelopen jaar hard omhoog gegaan. Ondanks dat hij nog maar 17 jaar is, behoorde hij afgelopen interlandperiodes al tot de selectie van Jong Zweden. Vorige maand speelde hij nog mee tegen Jong Oranje.

Volgens Corriere dello Sport heeft Bergvall zelf al besloten dat hij komende zomer wil vertrekken uit Zweden. Naar verwachting moet de Zweed 5 miljoen euro kosten.

Meer op Corriere dello Sport




Tags

bergvall barcelona lucas zweden corriere dello inter jong bayern djurgardens feyenoord internazionale oranje stage verkoos zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Paulinho01 (geschorst)
5 maanden geleden
Deze speler moet voor PSV kiezen voor zijn ontwikkeling. Volgend seizoen verwacht ik enkele mutaties, dan kan deze jongen zich 3 a 4 jaar ontwikkelen in de CL en aantal kampioenschappen vieren alvorens deze de weg naar de internationale top 10 vindt. Prachtige kans voor hem! Veerman wordt verkocht voor 50 miljoen euro. Babadi verwacht ik niets meer van, die zien we over 1 jaar terug in Oost Europa, derhalve genoeg ruimte voor dit echt toptalent die zich wel graag wil door ontwikkelen. Prachtige kans voor hem! Welkom bij PSV!
+1/-0

5 maanden geleden
Hij weet wel 1 ding zeker als die naar Barcelona gaat, het bedrag(salaris) waarvoor die tekent zal binnen 2 weken worden gehalveerd, kan die vragen aan Frenkie.
+2/-0

5 maanden geleden
Met een beetje verstand moet dit wel PSV worden toch?
Zeker na goed wikken en wegen.
+1/-0

5 maanden geleden
Valt allemaal met hoe concreet de interesse is. Als PSV daadwerkelijk geïnteresseerd is, dan kan het die jongen waarschijnlijk wel binnen halen als het snel is.
+1/-0

5 maanden geleden
Ja, gelukkig weer GEEN verdediger waar we achteraan zitten.
+2/-0

5 maanden geleden
PSV doet het nu prima, maar qua talent komt er nu weinig aan. Naast Land, Van Duiven en misschien Schiks houdt het niet over bij JPSV. Nassoh en Jimenez zijn al 20, dan moet je idealiter toch al verder zijn.

Wat groter talent van rond de 16, 17 zal niet misstaan, vooral achterin ook.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Nassoh heeft zeker wat. Saibari speelde twee jaar geleden ook zijn wedstrijden in JPSV (al is dat wel de uitzondering dat wel)
+1/-0

5 maanden geleden
PSV moet deze speler halen, kan dan in Eindhoven meer ervaring op doen en over 4/5 jaar verkopen voor €80/100 miljoen!
+1/-1

 
5 maanden geleden
Glazenbolleke willwassink over 4/5 jaar zijn die bedragen te weinig als je bij PSV ervaring hebt opgedaan;-)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Noen jij dan eens een bedrag maar dat doe je niet! Glazebolleke…………
+1/-0

 
5 maanden geleden
€80.000. Das net als jouw bedrag uit de lucht gegrepen en nergens op gebaseerd. Als je als speler de potentie hebt(!), moet het allemaal er nog maar uit komen komende 3 jaar bij topclub PSV. Andersom kan ook, ik wed dat 2.5 jaar geleden 90% hier Saibari nooit als de verrassing van dit seizoen had gezien. Het is niet alleen het voetbaltechnische, maar minstens zo belangrijk hoe dat zich tussen de oren ontwikkelt en ook hoe je in een juiste selectie kont waar jouw kwaliteiten naar voren of juist niet komen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Zou ik niet durven nee
Was trouwens met wat humor en met het oog op de toekomst bedoeld
Lees het desnoods nog maar een keer over
+1/-0

5 maanden geleden
5 miljoen is veel voor een speler die alles nog moet waarmaken. Is dit een Toivonen, Berg of een Ibrahimovic? Bij die laatste zeker doen. De eerste twee, met respect voor Toivonen die het nooit echt heeft waargemaakt, dat blijft het een twijfelgeval.
+1/-0

5 maanden geleden
Ola toivonen , 196 duels voor PSV ,77 goals en 30 assists .Dat is 1 op 2 ,en dat terwijl Ola Toivonen een middenvelder was.Voor die statistieken mag deze speler gelijk komen.Grote schoenen om te vullen.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Een groot deel van die wedstrijden heeft hij als spits gespeeld
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage