Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV lijkt rustige transfermaand te wachten'

28 december 2023 12:25 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV lijkt rustige transfermaand te wachten"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een rustige transfermaand lijkt te wachten. Zowel Peter Bosz als Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart wil niemand kwijt en volgens de technische staf hoeft er ook niet veel bij. De huidige selectie blijkt veel completer te zijn dan in augustus werd aangenomen, toen er nog werd gezocht naar een extra zes.

Mogelijk wordt door Stewart nog wel een speler aangetrokken met oog op de toekomst, maar dat lijkt dan eerder een jong talent of een speler die er vanaf komende zomer pas echt hoeft te staan. Voor nu voldoen de centrale verdedigers, keepers, middenvelders en aanvallers prima in de ogen van de staf.

Mogelijk vertrekken er nog wel spelers die weinig perspectief op speeltijd hebben. Indien iedereen fit is, lijken Fredrik Oppegard en Shurandy Sambo bijvoorbeeld niet in aanmerking te komen op speelminuten. In de huidige selectie willen echter maar weinig spelers weg omdat ook zij de kans krijgen om een landstitel achter hun naam te schrijven.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

transfermaand stewart bosz earnest fredrik jong landstitel oppegard sambo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Het laatste stukje is mij een beetje raar, Oppegard en Sambo indien ze willen blijven gewoon wat meer minuten geven ivm eventuele vertrek van anderen en goede aanvulling achter de hand indien mogelijk/nodig.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Niveau van beide spelers is flink minder als basis materiaal. Dus meer minuten hoeft w.m.b. niet
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Mbt Sambo ben ik dat niet geheel met je eens. Daar zou je pas over kunnen oordelen als hij een aantal wedstrijden heeft gespeeld, en dat is niet het geval. Bij Sparta speelde hij een geweldig seizoen, dus ik denk dat de potentie er wel is.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Geweldig of een goed seizoen bij sparta is nog geen garantie dat je het goed bij PSV doet. Ja, daar kun je achter komen met minuten in PSV1. Maar het gaat mij om de lat die dit seizoen flink hoger ligt. En dan denk ik dat hij niet goed genoeg is. Net als Obispo en Oppegard. Al moet ik zeggen dat ik dat van Teze ook dacht en hij draait een meer dan prima seizoen. En, obispo speelde tegen arsenal ook goed.
+1/-0

 
4 maanden geleden
In een goed team is het makkelijker invallen
+1/-0

 
4 maanden geleden
Makkelijk nee, makkelijker ja
+1/-0

 
5 maanden geleden
Maar er is toch geen enkele reden om Sambo nu die wedstrijden te geven? Teze doet het werkelijk uitstekend op die plek en zat afgelopen interlandperiode (weliswaar ook door blessures) weer bij het Nederlands elftal. Daarnaast staat ook Dest nog volkomen terecht boven Sambo in de pikorde.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dest is al onomstreden, Oppegard en Sambo kunnen zich zomaar verder ontwikkelen en bij evt tegenvallers/blessures/vormverlies van de basismateriaal goed van pas komen?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dus dan wil je de onomstreden Dest eruit halen zodat zij speelminuten kunnen maken?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Sorry maar ik heb het ook over mocht er iets gebeuren met de basismateriaal dat je waardige vervanging meteen ter beschikking hebt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dat heb je nu toch al met Teze, Dest, Van Aanholt én Mauro als opties voor de back posities? Oppegard speelt overigens wekelijks bij Jong PSV, dus die heeft volop ritme. Gezien zijn leeftijd mag Sambo daar ook nog spelen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Waarom zou je Sambo die weg wil meer speelminuten geven ten koste van Mauro Jr. die zowel links- als rechtsback kan spelen? Dan kun je volgens mij beter Mauro Jr. de kans geven om te laten zien dat hij weer op zijn oude niveau terug kan komen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Fantastische speler, dito clubgevoel. Next
+1/-1

5 maanden geleden
Als ze een goeie verdediger halen die er gelijk staat is het elftal helemaal af.
Schouten linie terug is een (fijne) oplossing maar zie hem toch liever op het middenveld.
Iemand enig idee hoe het zit met die Amerikaan die ze op het oog hadden?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Nee, maar ik krijg sterk de indruk dat Schouten vanaf nu permanent een linie terug zakt zodat er ruimte komt voor Saibari op het middenveld. Eigenlijk valt dat ook op te maken uit de tekst. Doordat Schouten een linie terugzakt zijn we ineens goed bezet centraal achterin waardoor de mogelijke komst van een CV in de winterstop ineens niet meer nodig is.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Saibari is nu eerst met Marokko actief bij de Africa Cup. Hoe lullig ook maar ik hoop dat ze er snel uit liggen en hij gauw weer bij ons aansluit...
+3/-0

 
5 maanden geleden
Ik snap waarom je dat zegt. Saibari was tijdens de Afrika Cup onder 23 afgelopen zomer (die Marokko heeft gewonnen) een van de drie smaakmakers in het team. Ik geloof dat hij daardoor enorm gegroeid is waardoor wij de vruchten kunnen plukken.

Ik geloof dus ook dat als hij de ervaringen gaat opdoen bij het Marokkaanse elftal waarbij hij wedstrijden onder grote druk gaat spelen enorm kan gaan groeien. Veel meer dan de eredivisie wedstrijden die hij bij ons speelt. Hoop dat hij dan optijd terug is voor de duels met Dortmund.

Als iedereen fit is kunnen we hem trouwens wel even missen.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Saibari is dit seizoen gewoon de grote verrassing
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Wel opmerkelijk eigenlijk. Het was wenselijk nog een extra 6 aan te trekken doordat er niet echt een vervanger voor Schouten is, maar dan zou Schouten weghalen naar de verdediging ineens een oplossing zijn hahah.

Vooral fijn dat zoveel spelers in vorm zijn, presteren en op meerdere posities uit de voeten kunnen. Krijg je er vrijwel altijd wel 11 opgesteld dat samen een goed team vormt.

Robinson zie ik wellicht nog komen tenzij hij toch te licht gevonden wordt. Stewart heeft namelijk wel ook in een interview aangegeven dat het aantrekken van spelers uit een competitie die in de winter eindigt logischer is in de winterstop voor de andere partijen. Robinson zou deze winter transfervrij zijn en de Amerikaanse competitie is nu of zo goed als ten einde.
+1/-0

5 maanden geleden
Dit artikel zou zo maar eens onzin kunnen blijken mocht een Engelse topclub zich boos gaan maken. Je kunt als directie zoveel willen maar money rules.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Laat die boze aanbiedingen maar komen. Nee hebben ze en ja kunnen ze eventueel bij belachelijke bedragen krijgen. Zo niet, kan je altijd weigeren. Kan me voorstellen dat veel spelers niet graag voor de zomer nog vertrekken ivm de huidige ranglijst en CL overwintering. Dan zou het waarschijnlijk hooguit bij echt idioot goede aanbiedingen voor de speler wrijving opleveren.

Het liefst zie ik iedereen blijven. Aan de andere kant is het waarschijnlijk makkelijker op te vangen wanneer dragende spelers geleidelijk vertrekken en opgevangen worden dan dat er in de zomer een hele sloot aan basisspelers zou vertrekken doordat er niet te weigeren aanbiedingen komen en spelers het kampioenschap van hun bucketlist hebben kunnen schrappen. Hopelijk waakt Stewart ervoor dat dat niet gaat gebeuren, de flow en sfeer in het elftal moeten we zoveel mogelijk koesteren en proberen te behouden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Het is goed dat er gezegd wordt dat we niemand kwijt willen. Dat verbetert namelijk de onderhandelingspositie. Deze situatie is zeg maar het tegenovergestelde van wat we hadden met Gakpo. Dat de hele wereld wist dat we hem zsm moesten verkopen om een financieel gat te vullen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Met dit directie-team maak ik me geen zorgen tav als er grote aanbiedingen komen. Ik verwacht dat ze het geld weer goed gaan investeren, en tav elke aankoop er een goed doordacht plan is.
Ik hoop wel op wat minder "huren" want dan ben je toch voor een andere club de waarde van en speler aan het vergroten.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Ik verwacht niet dat er basis-spelers gaan vertrekken, kampioenschap lonkt, in ieder geval 2 mooie CL-wedstrijden, en je maakt momenteel deel uit van een selectie met optimale sfeer die geweldig presteert.
+1/-0

5 maanden geleden
Hopelijk komt er nog een cv bij. Ramalho ben ik niet zo kapot van.

Is Robinson een goede speler?
+1/-0

4 maanden geleden
IK heb wel gelezen dat PSV interesse zou hebben in Boadu en in Martial. Maar weet niet hoe concreet dat is, en of dat nog voor dit seizoen is of pas voor volgend jaar.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Voor wie dan? Voorin hebben we volgens mij niks te klagen, en is de bank ook nog eens kwalitatief goed bezet.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ja voor nu. Maar wat gaat er nog gebeuren in de winterstop. Blijft Bakayko? Volgend jaar in die sowieso weg. Speelt Lozano volgend jaar nog bij PSV? Wat doet Luuk De Jong? Die begint ook op leeftijd te komen. Kan hij volgend jaar nog zo'n seizoen draaien?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage