Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvangstijdstip PSV - FC Groningen gewijzigd

25 maart 2021 19:27 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Aanvangstijdstip PSV - FC Groningen gewijzigd; image source: Pro Shots

De KNVB heeft het aanvangstijdstip van de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen aangepast. Het duel stond voor zaterdag 24 april op de planning met de aftrap om 18:45 uur. Dit is nu gewijzigd naar 20:00 uur. De wedstrijd is verplaatst omdat de wedstrijd Ajax - AZ een dag later wordt gespeeld.

Meer op KNVB.nl




Tags

groningen aftrap knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Goh, toen PSV in het kader van de veranderagenda een thuiswedstrijd wilde verplaatsen kon dat niet, want dat hadden ze in augustus al aan moeten vragen. En nu is het opeens geen probleem als 'een andere club' dat vraagt :denk
+2/-0

3 jaar geleden
Wat heeft dit te maken met Ajax?? Wat een onzin again
+2/-0

3 jaar geleden
Huh de wedstrijd Ajax- AZ gaat van zaterdag naar zondag en daarom moeten wij op zaterdag een uur en een kwartier later. Schiet mij maar lek??
+3/-0

Kleine1 (geschorst)
3 jaar geleden
Tja, dit hadden we kunnen verwachten ...Ajaks is nog de enige met Europees voetbal, staat dik voor in de NLse competitie, dus dan kan ineens alles en moet iedereen meewerken .... boeven Bond!
+4/-0

3 jaar geleden
Op zich is het niet ongunstig voor ons als AZ punten laat liggen en de tijd is ook iets beter, dus weinig reden tot klagen.
+1/-0

3 jaar geleden
Deze is natuurlijk niet heel moeilijk te begrijpen en gaat over kijkcijfers bij ESPN. Denk namelijk dat om 20 uur meer mensen inschakelen voor een potje psv dan om 18:45 uur.

Wat wel apart is dat de KNVB blijkbaar voor de centjes wel wedstrijden kan verschuiven en voor de gezondheid niet!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Tis alleen zo jammer dat de meeste weer weg zappen na een minuut of 10
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is aan ieder voor zich om te bepalen... Ik hou het altijd tot aan het eind vol ook al is dat soms schelden en tieren geblazen haha.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Lekker belangrijk allemaal. We kunnen er toch niet heen. Persoonlijk heb ik ook liever 20.00 uur dan 18.45 uur. En nee, niet alleen omdat mijn weekend dan nog ruim een uur langer leuk is!

En logisch dat wedstrijd Ajax naar de zondag gaat als zij op donderdag Europees spelen.

Is ook een heel verschil met PSV-ADO. Het gaat hier om slechts één dag, bij PSV ging het om maanden.

(edit: is dus niet eens i.v.m. EL, maar vanwege inhaalwedstrijd eredivisie, nou ja zelfde principe)
+1/-1

 
3 jaar geleden
Het is sowieso bizar dat PSV met zoveel corona gevallen alsnog aan moest treden voor wedstrijden. Zowel Europees als Nationaal. Het verplaatsen van de wedstrijd tegen Ado was een gegrond verzoek en de KNVB had hier in het kader van een eerlijke competitie en de gezondheid van spelers ook aan mee moeten werken, ook in het belang van de positie op de Uefa lijst. Enkele dagen later gingen we in de tweede helft zwaar op ons bek tegen PAOK.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat is een andere kwestie. Daarover valt te twisten.

Maar deze 2 gevallen zijn niet met elkaar te vergelijken. Als je op donderdag speelt, speel je dat weekend op zondag.
+1/-0

 
Ze hadden die inhaalwedstrijd anders makkelijk op woensdag kunnen plannen. Alleen op verzoek van Ajax is dat niet gedaan. Dat ze AZ vervolgens naar zondag zetten is uiteraard logisch omdat er twee volledige dagen tussen iedere wedstrijd moet zitten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Oké dat wist ik niet.

Desalniettemin maakt het mij persoonlijk weinig uit. Of eigenlijk vind ik 20.00 uur prime time, en middelpunt van De Eretribune, wel zo prettig.

Hoewel ik ook nu vooraf niet ga hopen op een overwinning van Ajax, zou een nederlaag van AZ PSV natuurlijk niet slecht uitkomen. Van mij mag Ajax-AZ ook op maandagochtend gespeeld worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Killer: betekent in ieder geval 1,15u minder chagrijnig in het weekend. Mijn vrouwtje zal er blij mee zijn. De jouwe? :-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij heb ik hier meteen al aangegeven dat het weekend er een uur op vooruitgaat.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat zou je als ajaks-zijnde doen. Afhankelijk van de stand op dat moment kan je PSV een ongelofelijke tik uitdelen (financieel en sportief) door een potje te verliezen.
Zeg het maar....
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou als supporter van aanstaand kampioen PSV iig toejuichen dat PSV de punten aan AZ zou laten in strijd om 2e plaats (met Ajax). Sterker nog als PSV er (beduidend) minder goed voorstaat zou ik wie dan ook de punten gunnen in de strijd om het kampioenschap (met Ajax). Was al een keer aan de orde in 2013(?), maar toen scoorde Matavz vlak voor tijd de 3-2 (tegen AZ).
+1/-0

3 jaar geleden
Met dergelijk labbekakkerige kijkcijfers voor ESPN is het logisch dat ze de Pressing Sport Verein verplaatsen naar primetime op de zaterdag. Wie wil er immers niet genieten?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage