Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV op zoek naar assistent voor John de Jong'

22 april 2021 09:48 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV op zoek naar assistent voor John de Jong"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV op zoek gaat naar een rechterhand van John de Jong. De Jong gaf in januari vorig jaar al aan zelf deze wens te hebben en op korte termijn moet er iemand voor die functie benoemd gaan worden. De nog te benoemen rechterhand zal onder de verantwoordelijkheid van De Jong gaan functioneren en zich vooral kunnen richten op het aantrekken van jonge spelers en het bekijken van de contractuele mogelijkheden, zodat de huidig technisch directeur zich meer bezig kan houden met de A-selectie.




Tags

jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
O, maar dat mag je niet roepen!(Heb ik gemerkt vd week)
Want wie moet het dan doen? Weet jij een vervanger?
+4/-2

 
3 jaar geleden
Agossie.

Zoals ik van de week al zei.. Je mag hier van alles roeptoeteren, de grootst mogelijke onzin, zelfs jij, en daar mag ik dan weer op reageren, waarna jij weer mooi allemaal minnetjes mag gaan geven. Prima toch?

Niet gaan huilen als iemand het niet met je eens is en niet doen alsof je niks mag zeggen.
+8/-0

 
3 jaar geleden
Haha, minnetjes. Arm ding.
Speciaal voor jou een plusje ^^
+5/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb al eens voorgesteld aan de mods om dat af te schaffen... ik vind het zo kinderachtig en laf.
Weinig opbouwend ook, alleen +++ werkt beter imo, maar goed wie ben ik? Zie ook mij eerste bericht onder deze topic🤣🤣🤣
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een vervanger voor supporters die het altijd beter weten?
+1/-0

3 jaar geleden
Dat is een goede zaak.
Dan is op termijn een eventuele vervanger ook al ingewerkt en kan die een stapje hoger op.
+2/-0

3 jaar geleden
Zoek dan een ervaren TD en maak John zijn rechterhand. Goed voor het leerproces en vult een groot gat dat wij momenteel hebben. Met de juiste coaching en begeleiding kan John zichzelf op de achtergrond het vak eigen maken en doorgroeien naar het gewenste niveau. Win - win zou ik zeggen.
+2/-2

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Hij mag mij wel bellen!, kom voor weinig en wanneer hij het financiële regelt, breng ik hem de spelers wel aan👍
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi!
2 teams en 1 TD is ook best veel.
+3/-2

3 jaar geleden
Vervanger aub!

JdJ heeft gewoon mega gefaald. Hij kreeg na het, niet afgelopen, vorige seizoen wederom een kans - waarom in hemelsnaam?!!! - en wederom kwam PSV niet in de buurt van de landstitel, niet in de buurt van Ajax.

Opzouten svp!
+4/-5

3 jaar geleden
Lijkt me wel iets voor Van Bommel, dat kan een gouden duo worden, maar gaat in elk geval vuurwerk geven.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Met Mart van den Heuvel als ring referee.
+3/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Misschien wil Marc overmars wel assistent van JdJ worden.

Zonder gekheid ze willen er een voetballer bijzetten, iemand ideeën wie of wat voor type ze hiervoor zoeken?

Wim Jonk vind ik persoonlijk een geweldige vent alleen die zie ik over 3 jaar nadat Roger ons naar de Europese top gebracht heeft liever als trainer komen dan nu als assistent manager
+1/-1

 
3 jaar geleden
Leg mij eens uit waarom Wim Jonk de trainer moet worden na Roger Schmidt. Haal dan die Duitser van Vitesse op.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nou, Jonk is trainer van topclub Volendam, en heeft met jong Ajax ook de Europese top bestormd. Iemand die al zo lang trainer is met zo'n geweldige CV moet je direct zien binnen te halen voordat bv. Inter hem n aanbieding gaat doen.... Schei toch uit met dat ongefundeerde ophemelen van n trainer van 54 jaar die nog niet verder is gekomen dan trainer van n eerstedivisieclub. Idd. Letscher zou n prima kandidaat zijn.
+2/-0

 
Gelukkig heeft Letsch wel al een zeer indrukwekkend cv als trainer
+3/-1

 
3 jaar geleden
Die presteert voor Vitesse begrippen het onmogelijke bijna. Vind zijn prestatie toch beter als Schmidt bij PSV!
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
Dat is één seizoen. Daar tegenover staat dat hij twee keer ontslagen is en twee seizoenen redelijk heeft gepresteerd op het tweede niveau in Oostenrijk. Laat het hem maar eerst eens over langere tijd zien dat het een goede trainer is en dit seizoen geen gelukstreffer is. Daarbij komt dat Vitesse sinds de winterstop ook flink teruggevallen is qua niveau.

Wim Jonk benoemen als trainer zou helemaal waanzin zijn. Doet het vrij behoorlijk in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie en zou met slechts twee jaar ervaring als hoofdtrainer opeens trainer bij PSV moeten worden?
+2/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Even goed lezen vriend, ik zeg niet dat ie nu trainer moet worden. Ik zei dat ik hem over 3 jaar graag als trainer zie komen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap eerlijk gezegd niet waarom Letsch wel aan je criteria (welke überhaupt) voldoet en Jonk niet? Welke rol had Jonk trouwens bij Jong Ajax volgens jou?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Omdat ten eerste Letsch aantoont een club uit de top van de eredivisie uitstekend te laten presteren met goed voetbal en volgens een bepaalde speelwijze(in de bekerfinale was t echter zeer slecht), Jonk is daar nog nooit voor gevraagd en komt niet verder dan Volendam. Ten tweede omdat Letsch min of meer dezelfde filosofie volgt als Schmidt, ze hebben eerder samengewerkt. Aangezien die filosofie blijkbaar voorlopig doorgevoerd wordt hier, is Letsch mi. een juiste persoon om invulling te geven aan deze filosofie. Jonk bekijkt het voetbal vanuit de Cruijff-visie, niet iets waar PSV momenteel voor kiest. En zeker voor de langere termijn mocht Schmidt na een bepaalde periode vertrekken. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen en eerst maar eens afwachten wie de nieuwe assistent van JdJ wordt.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Volgensmij staat de visie van onze Duitse vrienden dichterbij de Cruyff filosofie dan het spelletje dat wij eerst speelde. De formatie waarin gespeeld wordt is anders maar het spelletje is niks anders dan wat Ajax al een paar jaar doet. Hoog druk naar voren, bal willen veroveren op de helft van de tegenstander. Spelers die kunnen opbouwen in de laatste lijn. het enige wat echt anders is , zijn de twee houthakkers op ons middenveld hahaha
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het klopt idd. @kenner dat er wat overeenkomsten zijn met de Cruijff-visie mbt pressing naar voren. Eigenlijk kom je er internationaal niet meer mee weg als je dat ook niet doet. Er is echter een wezenlijk verschil mbt. balbezit. Cruijff is veel meer van de driehoekjes-afspeelmogelijkheden en via de vleugels dus ruimte in de breedte te creëren, terwijl het gegenpressing-model de bal direct naar voren voorstaat en overrompeling wil bereiken. Vandaag de dag spelen steeds meer grote clubs ook op deze wijze. AZ, als iets kleinere club in dit geval, besloot enkele jaren geleden ook al dat ballen via de flanken van dicht bij de achterlijn, uit den boze waren simpelweg omdat statistisch blijkt dat succes op een goal dan kleiner is, en dat werd ook doorgevoerd in het spelconcept(Eenhoorn speelde in de Major League, waar ze gek zijn op statistieken, het is dus ook geen toeval). Nu wordt zsm de bal de 16 recht ingebracht waardoor de bal direct dicht bij de goal komt en statistisch blijkt dat er dan ook meer succes op een goal is. Wat dat betreft kon ik een glimlach niet onderdrukken toen ik laatst las dat het rendement van corners bij PSV zo laag is, ik vermoed dat het Schmidt worst is.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Graag gedaan. 👍
Even nog een mooi. vb. dat pressing in 1974 in totaalvoetbal al aanwezig was. echt prachtig om te zien: https://www.youtube.com/watch?v=hfqTy2bJzmUlink
+2/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Omdat ik het in hem zie zitten. Niet meer en niet minder. Daar moet je het maar mee doen!
+2/-0

Als Schmidt het lef heeft om PSV te verlaten is zijn hele persoon NEP, en als hij zonder zijn voetbalfilosofie aan te passen PSV kampioen kan maken vreet ik mijn schoen op, volgasvoetbal my ass, dat kan alleen als je om de 6/7 dagen speelt, het is geen basketbal.
+2/-0

3 jaar geleden
Deze kop had moeten zijn:

PSV OP ZOEK NAAR VERSTERKING TECHNISCHE STAF

Dan hou je je opties open en kun je veel meer interessante profielen en constructies bekijken. Een assistent van John de Jong, met alle respect is niet echt iets waar ambitieus en of ervaren toppers voor willen gaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Daarmee wordt m.i. ook aangegeven dat het scoutingapparaat van PSV versterking behoeft. Dat was voor ons supporters al duidelijk. Naar mijn mening heeft John de Jong het niet goed gedaan. Ik zou eens gaan kijken bij td's van mindere clubs in Nederland, die met verrassende versterkingen zijn gekomen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage