Transparent
Inloggen
Sluiten

Danny Koevermans spitsentrainer PSV Academy

7 juli 2021 11:57 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Danny Koevermans spitsentrainer PSV Academy; image source: Pro Shots

Danny Koevermans is vanaf komend seizoen actief als spitsentrainer binnen de PSV Academy. Dat meldt de club via de officiële website. De oud-aanvaller was afgelopen twee seizoenen als assistent-trainer van PSV Vrouwen actief, maar krijgt nu dus een andere functie binnen de club. Als speler kwam hij eerder 126 officiële wedstrijden voor PSV in actie en wist daarin 45 doelpunten te maken.

Meer op PSV.nl




Tags

academy danny koevermans spitsentrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Speelde in zijn nadagen nog als centrale verdediger bij SV Brandevoort. Sympathieke kerel en hij zal het vast goed doen als spitsentrainer.
+3/-0

2 jaar geleden
Hopelijk helpt het met de kansen die ze krijgen eens af temaken..
+2/-1

2 jaar geleden
Danny kreeg hier destijds als speler veel kritiek, deels terecht, maar zo slecht heeft hij het als spits nou ook weer niet gedaan bij ons. Hij pakte in 2008 met PSV de landstitel die hij in 2007 met AZ, gelukkig(!), mis liep.
+3/-0

2 jaar geleden
1 op 3 is echt te weinig hoor als PSV spits (vind ik).
Ik hoop dat er ook nog een corner trainer aangetrokken gaat worden.
We krijgen er honderd+ in één seizoen en scoren er zeer zelden uit.
Ik snap daar werkelijk niets van..
+1/-3

 
2 jaar geleden
We hadden vorig jaar nogal een gebrek aan aanvallende kopkracht. Ik denk dat Enkel Viergever, Zahavi en Boscalgi een bal binnen kunnen knikken, en van die 3 heeft enkel Boscalgi veel gespeeld. Dat wordt het heel moeilijk om rendement uit corners te halen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Oh maar dat is toch niet iets van het laatste jaar Remmie?
Kan me niet herinneren (uitzondering misschien periode met Alex) dat echt gevaarlijk waren uit hoekschoppen. Natuurlijk.. we maken er wel eens een, maar een corner zou altijd gevaar op moeten kunnen leveren
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wel eens van Luuk de Jong gehoord?
+1/-0

2 jaar geleden
Allesbehalve PSV-niveau, een van de slechtste aankopen ooit in mijn optiek! Sorry. Werkelijk nooit begrepen waarom hij bij PSV kwam. En nu onze spitsentrainer....
+1/-4

 
2 jaar geleden
Over de mening slechtste aankopen ooit valt nog wel te twisten. We hebben betere en ook slechtere spelers aangekocht. Denk dat hij in de middenmoot zit qua aankopen.
Om hem, zonder ook maar te weten hoe hij zich als trainer heeft ontwikkeld, af te schrijven vind ik erg voorbarig. Hiermee geef je aan dat middelmaat spelers nooit een goede trainer kunnen worden. En andersom zeg je dus hetzelfde. Goede spelers zijn altijd een goede trainer. Denk dat er vaak genoeg het ongelijk is bewezen. Guus Hiddink heeft ook geen grote clubs gehad, behalve een jaartje PSV waar hij ook niet uit de verf kwam. Heeft als trainer toch echt bij de grootste der aarde gecoacht.
Jurgen Klopp hetzelfde verhaal.
Mark van Bommel, Frank de Boer, Philip Cocu hebben het als trainer weer niet waar gemaakt, maar als spelers wel een grootste carriere gehad.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Topgozer met top karakter waar de jeugd een hoop van kan leren.

"is vanaf komend seizoen actief als spitsentrainer binnen de PSV Academy"

Die gaat dus niet aan Zahavi vertellen hoe hij de ballen erin moet knikken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage