Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke tegenstanders PSV in Conference League

9 december 2021 22:43
Foto: Pro Shots

Mogelijke tegenstanders PSV in Conference League; image source: Pro Shots

PSV zal na de nederlaag tegen Real Sociedad in de tweede seizoenshelft verder gaan in de Conference League. Als nummer drie uit de groepsfase van de Europa League zal het een play-off ronde spelen tegen een van de nummers twee uit de groepsfase van de Conference League. De loting is aanstaande maandag. Vast staat wel al dat PSV op donderdag 17 februari in het Philips Stadion de heenwedstrijd zal spelen. De return vindt een week later plaats.

Mogelijke tegenstanders:
Maccabi Tel Aviv
Partizan Belgrado
FK Bodø/Glimt
Randers FC
Slavia Praag
PAOK Saloniki
FK Qarabağ

Ook Tottenham Hotspur maakt nog kans op de tweede plaats in de groep. Vanwege de coronabesmettingen binnen de selectie van de ploeg van oud-PSV'er Steven Bergwijn werd hun duel van donderdagavond uitgesteld. Aangezien de loting maandag al plaats vindt, zal de UEFA Tottenham en Vitesse samen in een van de ballen moeten stoppen. Aangezien clubs uit hetzelfde land niet tegen elkaar kunnen loten zal PSV om die reden ook niet tegen Tottenham Hotspur uit kunnen komen in de play-off ronde.




Tags

conference tottenham aviv bergwijn coronabesmettingen glimt heenwedstrijd loten maccabi paok partizan praag qarabag randers saloniki slavia sociedad uefa vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Niet janken. We verdienen op dit moment niet meer. Laat in de Conference League maar eens zien dat je te groot bent voor die competitie. Dat wordt al lastig zat.
+15/-0

 
2 jaar geleden
"We verdienen op dit moment niet meer."

Om te janken.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Doe dan maar (wederom) Praag. Ik ben destijds naar Sparta geweest, nu óók Slavia lijkt mij niet verkeerd. Al had ik ook wel graag naar (Union) Berlijn gegaan, of naar Bratislava.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Bodo man! Daar kunnen we niet door het ijs zakken (want 2 meter dik) en houden we het hoofd ook boven water (want 2 meter dik)...

Komt goed!
+8/-0

 
2 jaar geleden
Ik moest ff grimlachen en voorwaar dat is een hele prestatie (na) vanavond.
+5/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Probeer maar eerst 1 á 2 rondes verder te komen dan zien we daarna wel verder.
+3/-0

2 jaar geleden
Wat een trieste tegenstanders zeg, wel echt een ander nivo europa. Krijg het gevoel dat als er echt niks lukt dat je dan hier nog terecht kan...
+1/-4

 
2 jaar geleden
Trieste tegenstanders? Kan je nagaan wat PSV inmiddels voor die clubs is.
+5/-0

2 jaar geleden
Van al deze clubs kan PSV winnen maar net zo goed ook verliezen.Veel belangstelling voor deze wedstrijden zal er niet zijn.In 4 maanden tijd van voorronde CL naar plaatsingsronde Conference Leaque.
+6/-0

2 jaar geleden
Zelfs na onze avonturen in deze jaargang mag het echt niet zo zijn dat wij tegen één van deze 7 teams niet door gaan. Onze mannen verdienen eigenlijk wel een keer -25, gewoon om het een keer te ervaren. Dus doe Bodo maar! ;-)
+4/-0

 
 
2 jaar geleden
Ik ben serieus bezig met een boottocht naar de Noordkaap in 2022, maar had die iets later in het jaar in gedachten. Als er een offer I can’t refuse voorbij komt lees je het hier.

Praag vind ik ook mooi hoor!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Oh really, that's pretty cool! Of koud, kan ik beter zeggen.

Maar zo'n Bodø Glimt away is typisch zo'n away game die de andere interesse opwekt dan de poenerige CL, voor de zoveelste keer Arsenal of Bayern of zo. Zeg maar het Staantribune- of Panenka-gevoel: cult trips i.p.v. guilt rips.

Zeg maar wat de EL zo'n 10-12 jaar geleden bracht, nu nog wat meer gecultiveerd in de CL... en zijn wij toch, via een perverse omweg, er alsnog in geslaagd de zo vurig gewenste CL te bereiken: Randers eat your heart out!
+1/-0

2 jaar geleden
Schmidt wilt prijzen winnen toch? Dan verwacht ik wel in deze competitie dat je tot de laatste paar kan komen of de finale kan halen. Buiten kampioen worden is deze prijs, ondanks het de derde internationale competitie is, de enige prijs die tot een "succesvol" seizoen kan leiden. Minimaal 83 punten of deze cup winnen en anders is het weer een matig seizoen.
+2/-0

2 jaar geleden
Triest dat we hier aan mee moeten doen...Schaamte !!!
+1/-0

2 jaar geleden
deze ronde moet je doorkomen, op de coëfficiëntenlijst van clubs staan we op het punt om ingehaald te worden door Feyenooit en AZ... Slavia was gewoon gelijkwaardig aan Feyenooit in beide wedstrijden, kunnen wij niet nazeggen. Randers, Qarabag en Maccabi moet je gewoon pakken. Dus 1 van die 3 graag.
+1/-0

2 jaar geleden
Het is niet anders,na onze kansloze degradatie zullen we opnieuw de rug moeten rechten.
+1/-0

2 jaar geleden
Maccabi Tel Aviv is wel leuk voor Eran maar Kan verder niet heel veel met deze namen. Dit is niet het niveau wat we voor ogen hebben...
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Zul je straks zien dat Ajaks in de volgende ronde wordt uitgeschakeld, en zich volledig op NL kan richten, en dat wij van die zware partijen gaan spelen (op bv slechte (ijs)velden) en onze spelers weer geblesseerd gaan raken ...

Eigenlijk hadden we beter gewoon uitgeschakeld kunnen zijn ...
+1/-0

 
Ja man. En dan volgend jaar weer klagen dat je ongeplaatst bent en ergens in pot 4 terecht komt
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Pot 4 van de Conference league, omdat je 4e bent ge-eindigd ...
+1/-0

2 jaar geleden
je zou maar blodo glimt tegenkomen, die winnen met 7-2 van roma, dat wil je niet
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage