Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV hoopt zondag op een vol stadion

15 mei 2024 18:46
Foto: NvdL

PSV hoopt zondag op een vol stadion; image source: NvdL

Na de midweekse trip naar Ibiza staat zondag de laatste thuiswedstrijd van dit prachtige seizoen op de planning. RKC Waalwijk komt op bezoek in het Philips Stadion en hoopt zich daar veilig te spelen en degradatie te ontlopen. De club heeft vandaag een mail verspreid waarin het oproept massaal naar het stadion te komen zondag.

De club doet daarbij ook de oproep dat wanneer je een seizoenskaart hebt en verhinderd bent om er zondag in Eindhoven bij te zijn, dan je seizoenskaart ter beschikking te stellen via de PSV Resale-optie. Verdere informatie aangaande deze resale vind je via deze link.

Veel supporters hebben al gehoor gegeven aan deze oproep en dat betekent dat er dus ook al veel kaarten te koop aangeboden worden. Via deze link kun je deze tickets dan ook bemachtigen. Per seizoens/clubcard kun je twee extra tickets aanschaffen. Laten we lege stoeltjes zondag in ons Philips Stadion zoveel mogelijk voorkomen en zorgen voor een daverend afscheid van een van de beste PSV-teams die we in Eindhoven hebben zien spelen.
Tags

resale seizoenskaart aangaande clubcard daverend degradatie ibiza ontlopen oproept rkc verhinderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
RKC gaat zeer defensief spelen en met 11 man de bus voor het doel parkeren want met een 0-2 verlies zijn ze bijna zeker veilig. En de PSVers zijn vast niet 100% fit.
Dat gaat dus een vervelend potje worden.
+1/-0

6 dagen geleden
Ik verwacht ook een saaie en vervelende wedstrijd.PSV gaat uitbollen en vanwege de connecties tussen PSV en RKC zal er geen monsterscore op het scorebord komen.Tegen Fortuna was het al ongemotiveerd.
+1/-0

 
6 dagen geleden
Daarom is het eeuwig zonde van het puntenverlies tegen Fortuna. Dan hadden we zondag omdat er nog iets te bereiken was geweest, nog iets te vieren gehad. Nu wordt het een slechts een verplicht nummertje.
+2/-0

6 dagen geleden
Geñante e-mail. De spelers hebben aangegeven al met vakantie te zijn. Laat een dergelijke keuze dan ook aan de supporters.

Het gaat PSV, i.c. de afdeling kaartverkoop, helemaal niet om die lege stoeltjes. Het enige wat boeit is de extra revenuen via resale.
+3/-0

 
6 dagen geleden (gewijzigd)
Oh mag dat wel, kritiek plaatsen???

Terechte kritiek btw imo...
+1/-0

6 dagen geleden
Ik snap die commotie her en der over de Ibiza-trip niet zo goed. In 2015 deed PSV precies hetzelfde voor de laatste speelronde en toen werd er keurig gewonnen (oké, 2-3 bij ADO, maar gewoon 3 puntjes). https://twitter.com/GWijnaldum/status/598118480475508736link
+1/-0

 
6 dagen geleden
Het is toch wel een beetje competitievervalsing, gezien de belangen van RKC en met name hun doelsaldo.
+1/-0

 
6 dagen geleden
Toen stond er ook geen record voor doelsaldo op het spel zoals komende zondag.(puntenrecord is al in de prullenbak verdwenen).
+2/-0

 
6 dagen geleden
Indeed. Evenals het ongeslagen seizoen (Nijmegen).
+3/-0

 
6 dagen geleden (gewijzigd)
En ja dat was belangrijk voor onze geschiedenis, voor onze uitstraling en voor ons imago!
+1/-0

6 dagen geleden
Jezus, wat een prijzen bij die resale. Dat wordt een half leeg stadion ben ik bang. Ook eigenlijk niet heel gek na afgelopen weekend en dergelijke prijzen voor een wedstrijd die nergens om gaat.
+2/-0

 
6 dagen geleden
Volgens mij vraagt PSV meer dan het dubbele dan wat de seizoenkaarthouder krijgt. Absurd als je het mij vraagt.
+1/-0

6 dagen geleden
Niet gaan is geen optie voor mij. Überhaupt nooit een optie.
+1/-0

 
6 dagen geleden (gewijzigd)
Voor mij ook niet niet, of althans bijna nooit en als het wel is dan leen ik mijn kaart uit aan een maatje die zijn kind kan meenemen... zo moeilijk is het allemaal niet, alleen dat dwingen, daar ben ik totaal tegen.

PSV vraagt commitment van supporters, terwijl het 1e team niet echt het goede voorbeeld geeft, best wel hypocriet imo...
+3/-0

 


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman