Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Timo Baumgartl voor nog een jaar verhuurd aan Union Berlin

14 mei 2022 19:25 - Union Berlin
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Timo Baumgartl voor nog een jaar verhuurd aan Union Berlin</b>; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl zal ook komend seizoen voor Union Berlin spelen. Dat maakte de Duitse club bekend toen Union Berlin werd gehuldigd vanwege het opnieuw behalen van Europees voetbal. Baumgartl zal nog een jaar op huurbasis in de Duitse hoofdstad gaan spelen. Afgelopen week maakte de verdediger nog bekend dat bij hem een tumor was ontdekt.
Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl berlin union ontdekt tumor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Vind dit vreemd. We hebben veel geld nodig om onze eigen selectie te versterken. Dat je ook op deze jongen vele miljoenen verliest is balen, maar dat het beetje geld dat overblijft in Berlijn rond rent zie ik niet als iets positiefs. Men verwacht zeker toch nog winst te kunnen maken? Als het nu weer niet lukt om te verkopen en je moet uiteindelijk wel verhuren zoals met Doan en Bruma ok. Maar nu al verhuren is erg voorbarig vind ik.
+4/-0

 
2 weken geleden
De clubs zullen inderdaad in de rij staan om een speler te kopen bij wie net een tumor is ontdekt :ja
+5/-2

 
2 weken geleden
Dan nog heb je tijd zat. Zijn restwaarde hangt toch al rond een bedrag dat weinig risico heeft. De transfermarkt is nog wel even open.
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
2 weken geleden (gewijzigd)
Je gaat het nu toch niet over transfers en restwaardes hebben nu? Wat als jij met een tumor rondloopt?
+1/-0

2 weken geleden
Uitstekend signaal. Kan hij nu in alle rust herstellen van die tumor.
+4/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
Deze gaan wij ook aan de straatstenen niet kwijtraken. Join the queue.
+3/-0

 
2 weken geleden
Gewoon niet goed genoeg voor PSV, dus goede zaak dat hij verhuurt wordt.
De combinatie Bruma + Baumgartl met 15 + 10 miljoen, is 25 miljoen aan miskoop.
Had de scout toen een vlieg in zijn oog, en heeft hij het verkeerde rug-nummer opgeschreven ? :)
+2/-0

 
2 weken geleden
Wat is er goed aan verhuurd worden? Restwaarde wordt alleen maar minder. Hierna nog contract voor 1 jaar.
+2/-0

 
2 weken geleden
Sommige denken zijn nu eenmaal belangrijker dan de transferwaarde die iemand al dan niet vertegenwoordigd. We hebben het over een speler waar onlangs een tumor is ontdekt en die nu een onzekere tijd in gaat. Ik hoorde Rik Elfrink in zijn podcast zeggen dat er teelbalkanker was geconstateerd bij Baumgartl. Op zo'n moment boeit het dus helemaal niet hoeveel iemand nog eventueel op kan leveren. Hij krijgt nu alle rust om te werken aan zijn herstel en hoeft zich even geen zorgen te maken om zijn sportieve toekomst.
+4/-3

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Nogmaals, bij een ander topic over hem ben ik al lang ingegaan op de aangetroffen tumor en ik spreek uit ervaring. Desalniettemin mag je als PSV fan je wel degelijk zorgen maken over de mogelijk ‘afschrijving’ op spelers. Ik mag aannemen dat jij als fan ook blijft hopen op mooie, veelzeggende prijzen en daarbij is geld heel belangrijk. PSV heeft financieel al een geweldige achterstand en dossiers als Baumgartl, Lucassen, Romero etc helpen daar niet bij. Hoezeer ik het ook waardeer dat PSV ook vanuit menselijk oogpunt zal hebben meegedacht, de mogelijke financiële consequenties doen er ook toe.
+4/-1

 
2 weken geleden
Niet als het gaat om iemands gezondheid
+4/-3

 
2 weken geleden
Nogmaals, bij een ander topical over hem ben ik al lang ingegaan op de aangetroffen tumor en ik spreek uit ervaring. Desalniettemin mag je als PSV fan je wel degelijk zorgen maken over de mogelijk ‘afschrijving’ op spelers. Ik mag aannemen dat jij als fan ook blijft hopen op mooie, veelzeggende prijzen en daarbij is geld heel belangrijk. PSV heeft financieel al een geweldige achterstand en dossiers als Baumgartl, Lucassen, Romero etc helpen daar niet bij. Hoezeer ik het ook waardeer dat PSV ook vanuit menselijk oogpunt zal hebben meegedacht, de mogelijke financiële consequenties doen er ook toe.
+3/-2

 
2 weken geleden
Niet als het gaat om iemands gezondheid
+3/-1

2 weken geleden
Weet iemand hoe het werkt met (deze) verhuur? Betaalt Berlin zijn salaris en daar bovenop een huursom? Of alleen één van de twee? En hoeveel zou zo'n huursom zijn? Ik probeer een beetje uit te vogelen wat er van die 10 miljoen terug komt, buiten en eventuele transfersom.
+1/-0

2 weken geleden
Tja als er zich geen kopende partij aanbiedt,zul je moeten verhuren.
+1/-0

2 weken geleden
Gewoon een basisspeler in de Bundesliga de afgelopen tijd. Daar moet je toch wel iets mee kunnen? Hoewel die tumor uiteraard een risico is.
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
2 weken geleden
Wow! Wat een reacties hier.

Laat die jongen gewoon ff lekker met rust nu. Alsof je je zelf druk zou maken over restwaardes en transfers als je met een tumor rondloopt. Bizar!

Voetballers... het zijn net mensen.
+3/-1


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.785 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bergwijn boscagli brands bruma crockett doan drommel gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mvogo mwene obispo ramalho roger romero salcido sambo sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi