Transparent
Inloggen
Sluiten

Bakayoko genomineerd als Talent van het Jaar

7 augustus 2024 20:06 - Eredivisie
Foto: Pro Shots

Bakayoko genomineerd als Talent van het Jaar; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko is één van de vijf genomineerden die kans maken uitgeroepen te worden tot Johan Cruijff Talent van het Jaar 2023/2024. Naast de Belgisch international van PSV zijn ook Yankubah Minteh(ex-Feyenoord), Jorrel Hato(Ajax), Ruben van Bommel(AZ) en Youri Regeer(FC Twente) genomineerd.

Het mag geen verrassing heten dat Bakayoko een van de vijf genomineerden is. De aanvaller werd gedurende het seizoen liefst drie keer uitverkozen tot Talent van de Maand. In het kampioensjaar van PSV leverde de Belg een wezenlijke bijdrage met twaalf goals en negen assists.

De winnaar wordt op maandagavond 2 september bekendgemaakt. Die avond worden ook de overige individuele prijzen aan de Speler van het Jaar, de maker van het Doelpunt van het Jaar en wordt ook de Willy van der Kuijlen-trofee overhandigd aan Luuk de Jong en Vangelis Pavlidis.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko bommel feyenoord hato heten jong jorrel kampioensjaar kuijlen minteh overhandigd pavlidis regeer ruben twente uitverkozen vangelis wezenlijke willy yankubah

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ach we kunnen allemaal al op voorhand invullen wie er gaat winnen natuurlijk, een rood wit shirt is daar een vereiste voor en een minimale eindklassering in de top 5 sinds het afgelopen seizoen.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Je kan je eierdop weer afzetten, de 18 trainers uit de Eredivisie stemmen wie er wint.
+3/-0

2 maanden geleden
Als Baka deze prijs niet zo winnen kun je beter alle 18 trainers naar huis sturen. Van harte Baka
+2/-0

2 maanden geleden
Er is maar één mogelijke winnaar van deze prijs en dat is Bakayoko!
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman