Transparent
Inloggen
Sluiten

Stunt in de maak? PSV opent gesprekken met Kroatisch international

17 september 2024 09:33
Foto: Pro Shots

Stunt in de maak? PSV opent gesprekken met Kroatisch international; image source: Pro Shots

Verrassend transfernieuws rondom PSV. Transferexpert Fabrizio Romano meldt vanochtend op Twitter dat Kroatisch international Ivan Perisic en PSV met elkaar in gesprek zijn over een toekomstige samenwerking. Ivan Perisic is momenteel transfervrij en zou dus direct een meerwaarde kunnen zijn voor de ploeg van Peter Bosz.



Hoewel de deal allesbehalve rond is, lijkt PSV goede hoop te hebben Perisic te kunnen contracteren als opvolger van de in januari naar San Diego vertrekkende Hirving Lozano.




Discussieer mee op de forums


Tags

perisic ivan allesbehalve bosz contracteren diego fabrizio lozano romano san transferexpert transfernieuws vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 dagen geleden (gewijzigd)
Hmm, altijd leuk om een grote naam te horen. Maar als ik even 2 tellen langer nadenk: beide buitenposities zijn dubbel bezet en het middenveld is overvol. Misschien als tijdelijke vervanger voor Lozano dan straks in januari? Dat zou dan wel weer een mooie zet zijn!

Edit: ik lees net dat hij ook als back ingezet kan worden, misschien is dat het plan met hem?
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Lozano dan zo zwaar geblesseerd dat ze nu opeens met deze optie komen ?

Kroatisch international, gespeeld bij topclubs. Ik wil absoluut niet negatief doen, maar deze spelers is blijkbaar transfervrij. Waarom heeft dan nog niemand hem vastgelegd? Daar zal toch wel een reden voor zijn lijkt me.
+2/-0

 
3 dagen geleden
Het zal of de vervanger voor Lozano zijn, of een optie voor de linksback positie denk ik. Lijkt me geen slecht plan! Alleen weet ik niet hoe fit hij nog is, hij is al op leeftijd.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Hij sliep vroeger al in een PSV pyama, daarom
+4/-0

 
2 dagen geleden
En als kind reed hij vast vaak met zijn vader langs het Philips stadion en zei hij tegen zijn vader ooit zal ik daar spelen. (Ok wel een beetje een omweg voor een kroaat, maar goed, dat hadden ze ervoor over)
+1/-0

 
2 dagen geleden
Ik lees op VI dat hij zijn contract heeft laten ontbinden omdat hij niet met de coach overweg kan.
+3/-0

3 dagen geleden
Verrassend bericht! Wel een gevestigde naam en brengt veel ervaring.
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Interessante optie. Zou er toch iets niet goed zitten met Lang? Lozano er toch langer uit dan verwacht? Optie voor de linksback? Wordt er een verkoop verwacht van bijv. Bakayoko in de winter? Mag ie wel in de Champions League meedoen? In de Nederlandse competitie kun je het in het gros van de wedstrijden volgens mij prima rooien met Dams en Mauro en na de winter natuurlijk Dest. In de topwedstrijden is het een ander verhaal op nationaal en internationaal niveau.
+1/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Ik denk dat ie als wingback gebruikt gaat worden, linksachter, en kan ook linksvoor, CL is ie niet voor ingeschreven, dus dat kan niet, misschien na de winter eventueel nog wel, verwacht Dest dit seizoen nog niet terug, kijk maar naar olllie, deed er ook ruim een jaar over…..
+1/-0

3 dagen geleden
Ik neem aan dat hij niet meer mee mag doen met de champions league. Die lijst is al ingeleverd. Wat weer de vraag oproept, waarom nu ? Deze spelers is dus blijkbaar al even beschikbaar. Haal je hem dan nu voor de competitie ? Of voor de toekomst ? (een 35 jarige??) En waarom niet ietsje eerder zodat je hem had kunnen gebruiken in de champions league.
+1/-1

 
2 dagen geleden
CL succes moet je zoiezo vergeten met deze verdediging. Ledezma werd tegen NEC in de eerste helft 2x voorbij gelopen, dan sta je tegen Juventus al met 1-0 achter. Linksback Dams is prima maar heeft geen enkele ervaring. Die wordt na 10 minuten al een kaart aangesmeerd. Flamengo heeft ook geen enkele ervaring. Ik hoop dat ik het mis heb maar dat zijn de feiten.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Ligt er wel aan wat jouw lat is voor wat je een succesvol CL seizoen vindt. Je gaat hem waarschijnlijk niet gelijk winnen wanneer je pas weer voor de tweede keer na jaren meedoet nee. Dat hoeft natuurlijk ook niet, daarom doen er 36 ploegen mee en niet alleen die paar die een grote kans maken te winnen.

De poulefase overleven zit er écht wel in, al is dat ook nog niet zomaar gedaan. Na de poulefase zou hij als het goed is ingeschreven kunnen worden. Iedere eventuele ronde die PSV verder komt is simpelweg heel significant voor PSV, zowel sportief, qua ontwikkeling, qua inkomsten, qua aantrekkingskracht voor nieuwe spelers e.d. en financieel mbt prijzengeld en transferwaardes die omhoog gaan.

Oftewel, je hoeft hem niet te winnen om een succesvol CL seizoen te hebben. Daarnaast komt niet iedereen uit pot 1 en zijn ze niet allemaal zo goed als dat je van Juve zou verwachten.
+6/-0

 
2 dagen geleden
Daar verschillen we dus van mening. We halen de tweede ronde nooit met deze verdediging
+1/-0

 
2 dagen geleden
Helemaal mee eens. Ik ben er van overtuigd dat zowel Ledezma als Dams het al enorm zwaar gaan krijgen tegen tegenstanders als FC Twente, AZ, Utrecht, Feijenoord en Ajax. Er wordt continue gezegd dat er vraagtekens zijn ten aanzien van het minimaal vereiste CL niveau. Ik heb mijn vraagtekens al bij het vereiste niveau voor top- en subtop wedstrijden in de Eredivisie.
+1/-0

 
2 dagen geleden
En wat hebben die clubs die jij noemt nu laten zien in de eerste wedstrijden, zodat jij kunt concluderen dat onze jongens het zwaar gaan krijgen??
Als je een beetje fan bent, dan hou je vertrouwen in deze jongens, zeker als ze gewoon nog kei goed hebben gepresteerd tot nu toe!
Maar het is natuurlijk lekker makkelijk om vooraf commentaar te geven, en dan later je gelijk te halen, toch?
+1/-0

 
2 dagen geleden
Vervangen voor een geblesseerde speler van de lijst?....
Geen idee eigenlijk
+1/-0

2 dagen geleden
De aanwezigheid op training en in de kleedkamer is al een meerwaarde.
+2/-0

2 dagen geleden
Klinkt leuk een grote naam, ben wel huiverig wat zijn fitheid en voetbalkunsten betreft. Dat niemand hem nog heeft opgeraapt geeft te denken. Afwachten of het rondkomt en wat hij nog toe kan voegen aan PSV op zijn leeftijd....
+1/-0

2 dagen geleden
Lees net dat hij al medisch gekeurd wordt, dat valt toch wel in de Gotze en Guardado stunts wat mij betreft. Altijd wel een zeer goede speler gevonden en voor een jaar dus weinig risico lijkt mij.
Dan zal Lozano er inderdaad wel langer dan gedacht uitliggen en gaan we met Lang en Baka de CL in. Perisic kan in de eredivisie op een been mee en is dan een absolute meerwaarde.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Het kan ook nog een gevalletje Bello-Ketchup worden hè... De tijd zal het leren.
+1/-0

2 dagen geleden
We zullen er snel achter komen waarom psv hem nu pas haalt en voor welke positie.

Is er voor de verdediging ook nog een transfer vrije speler beschikbaar?

Ajax gaat ook lekker met z'n aankopen weghorst, klaasen en vd winter mogelijk Erikson en ziyech of antony.

Ben benieuwd wordt spannend seizoen.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Ik geloof niet dan een Eriksson, Ziyech of die kwal terugkomen tegen een salaris dan Ajax kan/wil betalen.
+1/-0

2 dagen geleden
Zou hij willen komen voor een prestatiecontract? Om nou meteen een contract aan een 35 jarige aan te bieden met een duur? Huren is ook geen optie uiteraard
+1/-0

2 dagen geleden
Zou mooi zijn zijn loopbaan op 37/38 jaar bij PSV afsluiten, ijzeren mentaliteit.
+1/-0

Als ik de berichten mag geloven kan hij eigenlijk op elke positie spelen behalve als keeper. Daar geloof ik dus niets van. Bovendien is hij oud - absoluut geen stunttransfer zoals Gotze en Guardado in het verleden.
+2/-1

 
2 dagen geleden
Valt pas achteraf te concluderen denk ik..
+1/-0

2 dagen geleden
Heeft 6 seizoen voor Inter gespeeld met een seizoen bij Bayern ertussen. Kwam daar tot 208 wedstrijden en 49 goals. Is kampioen geworden bij Inter en bij Bayern. Bij laatst genoemde heeft hij ook de CL gepakt. Als international is hij al vanaf 2012 een vaste kracht in het team van Kroatie.

Is dus een grote voetballer geweest. Voor de ervaring prima om erbij te hebben. Met 35 jaar kan je niet teveel op hem rekenen. Maakt je vooral in de breedte sterker.
+2/-0

2 dagen geleden
Tja, een extra vleugelspeler is op zich wel wenselijk, Lang is zeker nog geen zekerheidje, Lozano geblesseerd en weg in de winter, dan zitten we met Driouch (die een uitstekende indruk maakt als hij speelt) en Bakayoko voor we weer middenvelders op moeten stellen als buitenspeler. Daarnaast haal je natuurlijk wel een bak ervaring binnen met voetballen aan de absolute top. Voor onze jonge en toch redelijk onervaren selectie ook niet overbodig. Mag hij in de winter ingeschreven worden voor de CL en dan de laatste twee wedstrijden in de poulefase meespelen, of kan dat pas als PSV zich eventueel plaats voor de tussenronde, of in het meest bizarre geval gelijk voor de volgende ronde?
+1/-0

2 dagen geleden
Too Little Too Late. Mislukte transferwindow kan Stewart niet echt meer goedmaken. Twee jaar weigeren de verdediging op orde te brengen los je niet op met uitgerangeerde spelers op pikken.
+3/-1

 
2 dagen geleden
Misschien, heel misschien een beetje voorbarig? Of kun jij Nagalo op 3 minuten beoordelen? En mag Flamingo even de kans krijgen? Volgens mij hebben 15 uit 5, en staat vanavond pas de eerste CL op de agenda.
+5/-0

 
2 dagen geleden
Ja en laatste 2 potten gewoon de 0 gehouden, nog geen 1 wedstrijd meer dan 1 goal tegen en de op 2 na minst gepasseerde verdediging, omdat Ajax nog niet tegen Feyenoord en Utrecht heeft gespeeld. Je kan wel blijven zeuren, maar dit zijn gewoon uitstekende cijfers, met nota bene de back-up verdediging. Als je dan zo graag op CL niveau wil vergelijken dan hebben we geen enkele linie die voldoet en heeft Ernie overal gefaald. Verdedigers die nog niets hebben gepresteerd op het hoogste en niveau en mogelijk PSV waardig zijn kosten minimaal 30 miljoen en dan heb je een PSV waardige verdediger, nog geen CL waardige, die kosten 50 miljoen met 6 a 7 miljoen salaris. Hoe had Ernie dat moeten doen dan, spelers komen niet enkel meer voor de gemoedelijke sfeer.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Je wordt ook steeds optimistischer he, volgens mij ben je al aan t sparen voor 31 mei in Munchen ;) Zou met de trein gaan, top stationsresauraties daar.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Haha.
Kijken hoeveel soorten bier ze daar hebben ;)
+1/-0

 
2 dagen geleden
Van een analyst had ik toch een betere reactie verwacht …
+1/-0

 
2 dagen geleden
Van basten wel eens gehoord ?
+3/-0

 
2 dagen geleden
Wahahhaha da’s inderdaad een goeie …
Die zit daar ook alleen voor de opvulling …
+1/-0

2 dagen geleden
Lijkt mij geen vervanger voor Lozano - speelt vanaf links, niet rechts. Op LV heeft PSV Lang en Driouech. Kan natuurlijk ook prima als wingback uit de voeten. Jammer dat hij niet in CL kan spelen - daar zou hij het meest nodig zijn.
+1/-0

2 dagen geleden
Meerwaarde ? Kan hij verdedigen dan ? Zie er geen middenvelder of aanvaller voor wijken
+1/-0

 
2 dagen geleden
Niet alleen voor de spirit maar ook zijn techniek, die is aangeboren en raak je niet kwijt ongeacht je leeftijd. Het loopwerk gaat wel achteruit, maar als je uitgaat van het principe dat de bal het werk moet doen is het aantrekken van zo'n speler zeker de moeite waard.
+1/-0

2 dagen geleden
Voegt natuurlijk veel ervaring toe. Helaas nog even geen CL maar hoop hem na Januari wel in de CL te zien. Reden aantrekken nu pas na het sluiten van de inschrijving CL ?? Geen idee, er waren blijkbaar meerdere clubs met interesse (Ajax). Mooi dat hij voor PSV heeft gekozen.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Heeft gezeik gehad met de trainer en contract laten ontbinden …
Goede actie van onze TD om er dan meteen werk van te maken en andere clubs af te troeven …
+2/-0

2 dagen geleden
Ervaring +++
Meerdere posities inzetbaar ++
Leeftijd ---
Wedstrijdfit ?

Denk dat we het even af moeten wachten totdat wij hem in ons mooie shirt aan het werk hebben gezien.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Dan zal hij wel geen uitwedstrijden spelen..
+2/-0

 
2 dagen geleden
Voor de rest alles goed? Lang geleden dat ik je gesproken heb
+1/-0

 
2 dagen geleden
@Sosa: eindelijk weer een beetje actie sinds je terug van weggeweest bent. Welk nummer zou deze gigant krijgen? Nummer 7 zou een mooie zijn
+2/-0

 
2 dagen geleden
Bedankt Tony, voelt goed om weer terug te zijn. Zeker na die onterechte persoonlijke hetze tegen mij.

On: nummer 7 is van Malik. Die heeft zijn nummer 10 al af moeten staan. Dus nummer 7 ook nog afpakken is niet netjes. Nummer 5 is wel mooi nummer voor hem.
+1/-0

 
reactie verwijderd

2 dagen geleden
Domme actie en zonde van het geld. Perisic kan niet spelen in de CL. In de competitie hebben we m niet nodig en staat alleen maar de ontwikkeling van Dams in de weg. Had dan voor de CL deadline Sergio Ramos gehaald.
+2/-0

2 dagen geleden
Goede investering en vervanging voor Lozano, die over enkele maanden psv gaat verlaten.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.825 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong juve juventus karsdorp keuring ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard peru ramalho roglic schouten teze veerman